Οι συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων τα Σαββατοκύριακα

Οι συνήθειες των πετυχημένων ανθρώπων τα Σαββατοκύριακα

Ένας πετυχημένος άνθρωπος δεν σταματάει ποτέ να είναι δημιουργικός, ακόμα και όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο. Γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν δύο ημέρες τη βδομάδα να διακόψουν ότι κάνουν μέσα στη βδομάδα. Οι πραγματικά πετυχημένοι απλά λειτουργούν διαφορετικά γιατί δεν τους ενδιαφέρει να διακόψουν κάτι που αγαπάνε πάρα πολύ.

Ποιες είναι οι συνήθειες τους τα Σαββατοκύριακα;;

Το ξυπνητήρι χτυπάει νωρίς το πρωί

Όταν η πλειοψηφία των ανθρώπων το Σαββατοκύριακο αποφεύγει να βάλει ξυπνητήρι για να σηκωθεί ότι ώρα θέλει, οι πετυχημένοι (και ευτυχισμένοι) άνθρωποι εξακολουθούν να ξυπνούν νωρίς το πρωί. Για να απολαύσουν τον καφέ τους και να σχεδιάσουν το Σαββατοκύριακο τους.

Κάνουν γυμναστική

Οι προπονήσεις είναι μέρος της καλής τους φυσικής κατάστασης και της ψυχικής τους υγείας. Οι πετυχημένοι άνθρωποι δεν σταματούν να γυμνάζονται και να κρατούν το σώμα τους απόλυτα υγιή και σε κίνηση.

Προτιμούν τη ψυχαγωγία και όχι τη διασκέδαση

Δίνουν μεγάλη σημασία στο να περάσει καλά το πνεύμα τους που αυτό σημαίνει πως επιλέγουν το θέατρο, το σινεμά και όχι να ξενυχτήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Η ψυχαγωγία είναι πολύ σημαντική για τη δημιουργικότητα τους.

Έχουν κάποιο hobby

Εκτός από τη γυμναστική επιλέγουν να ασχολούνται συστηματικά με hobby: κηπουρική, ζωγραφική και οτιδήποτε θα είναι plus στη δημιουργικότητα τους. Εξάλλου χρειάζονται αυτούς τους πόρους για να εμπνευστούν…

Ετοιμάζουν το εβδομαδιαίο πλάνο τους

Δεν αφήνουν απολύτως τίποτα στη τύχη, αλλά σχεδιάζουν την παραμικρή κίνηση τους. Έτσι φτιάχνουν ένα πλάνο για τη βδομάδα που έρχεται θέτοντας προτεραιότητες.

Διαβάζουν βιβλία

Βρίσκουν χρόνο να διαβάσουν αγαπημένα βιβλία ή κατά προτίμηση αυτοβιογραφίες. Μέσα από έρευνες που έχουν γίνει τα αποτελέσματα θέλουν τους πετυχημένους ανθρώπους να μελετούν τις αυτοβιογραφίες ανθρώπων που άλλαξαν τον κόσμο.

Περνάει χρόνο με τα αγαπημένα του πρόσωπα

Αφιερώνουν χρόνο στα κοντινά τους πρόσωπα είτε πρόκειται για οικογένεια, είτε για φίλους. Δεν σκορπίζονται σε ανθρώπους που δεν θα τους εξελίξουν ή που δεν τους είναι σημαντικοί.

Εσύ τι κάνεις από όλα αυτά μέσα στο Σαββατοκύριακο σου;;

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.