Οι πρώτες 50 στολές παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Οι πρώτες 50 στολές παραδόθηκαν στο ΕΚΑΒ από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς

Σήμερα, Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, η Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς παρέλαβε τις πρώτες 50 ολόσωμες στολές υψηλής προστασίας, τις οποίες και διέθεσε αμέσως στο ΕΚΑΒ Καστοριάς, καθώς αυτό βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» όταν καλείται να ανταποκριθεί στα ύποπτα περιστατικά Κορωναϊού-Covid19.

Τις στολές παρέλαβε πριν λίγο από Κοζάνη, όχημα και προσωπικό της υπηρεσίας και διατέθηκαν άμεσα, λόγω της μεγάλης έλλειψης, αλλά και ταυτόχρονης ανάγκης που υπάρχει στην περιοχή. Επίσης, δόθηκαν 1000 γάντια μιας χρήσης από το αποθεματικό της Π.Ε. Καστοριάς, υποστηρίζοντας με κάθε τρόπο την υγεία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, το οποίο καθημερινά αγωνίζεται να ανταπεξέλθει στο δύσκολο έργο που επιτελεί.

Δέσμευση της Π.Ε. Καστοριάς, είναι να διαθέσει και πάλι άμεσα στις δομές που έχουν ανάγκη, το υγειονομικό υλικό που θα παραλάβει. Στον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Και όλοι μας δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ βοηθώντας γιατρούς και νοσηλευτές να ανταποκριθούν όσο καλύτερα μπορούν στο έργο τους.

??
??

Leave a Reply

Your email address will not be published.