Μαθητές που έδιναν Πανελλήνιες οι ληστές που «χτύπησαν» πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λαμία!

Μαθητές που έδιναν Πανελλήνιες οι ληστές που «χτύπησαν» πρακτορείο ΟΠΑΠ στη Λαμία!

Άφωνη όλη τη Λαμία έχει αφήσει η αποκάλυψη ότι πίσω από την ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της πόλης κρύβονταν δύο μαθητές που το πρωί μάλιστα έδιναν και Πανελλήνιες εξετάσεις. 

Οι δυο ανήλικοι συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ως δράστες της θρασύτατης ληστείας που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (22/6) σε πρακτορείο ΟΠΑΠ στη νότια πλευρά της Λαμίας. Ο ένας εκ των συλληφθέντων, είχε ορμήσει μέσα στο πρακτορείο και βγάζοντας μαχαίρι, απέσπασε από τον ιδιοκτήτη το ταμείο, που είχε το ποσό των 1.400 ευρώ.

Μαζί με το συνεργό του, εξαφανίστηκε στο σκοτάδι, ωστόσο η αστυνομία, κατάφερε να τους εντοπίσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr, οι δράστες δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, καθώς πρόκειται για μαθητές που έδιναν μάλιστα Πανελλαδικές, δεν είναι Ρομά και δεν έχουν απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης πως ήταν οι δράστες μιας ακόμη ληστείας που είχε σημειωθεί σε άλλο σημείο της νότιας Λαμίας τον περασμένο Μάιο.

Συγκεκριμένα πάλι με τον ίδιο τρόπο, είχαν ληστέψει μίνι μάρκετ στη Νέα Άμπλιανη. Πάλι ο ένας είχε εισβάλει με το μαχαίρι και ο άλλος φυλούσε τσίλιες απέξω και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν τρέχοντας στο σκοτάδι.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας που διενεργεί την προανάκριση εξετάζεται η εμπλοκή τους και σε άλλες παράνομες πράξεις.

Πηγή: newsbreak.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.