Κορωνοϊός: Μετά τις γιορτές το άνοιγμα όλων των σχολικών μονάδων – Διάγγελμα Μητσοτάκη την Παρασκευή

Κορωνοϊός: Μετά τις γιορτές το άνοιγμα όλων των σχολικών μονάδων – Διάγγελμα Μητσοτάκη την Παρασκευή

Για μετά τις γιορτές φαίνεται να πηγαίνει το άνοιγμα των σχολείων, καθώς το θέμα αυτό συνεχίζει να ταλανίζει τους ειδικούς που δεν έχουν πάρει την τελική τους απόφαση.

Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων είναι διχασμένη κι έτσι θα παραμείνει κατά τα φαινόμενα, οπότε η εισήγηση που θα δοθεί στον Κυριάκο Μητσοτάκη θα παρθεί κατά πλειοψηφία κι ως εκ τούτου η τελική απόφαση βαραίνει τον πρωθυπουργό, για το αν τελικά θα ανοίξουν στις 14 Δεκεμβρίου, ενδεχόμενο το οποίο απομακρύνεται μέρα με τη μέρα ή αν θα πάνε για του… χρόνου μαζί με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια.

Οπως είπε ο Χαράλαμπος Γώγος μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υπάρχει διχογνωμία στην επιτροπή κι έτσι αναμένεται να πάει μέχρι και την Παρασκευή που θα ανακοινωθεί τι μέλλει γενέσθαι σε ό,τι αφορά στην εκπαίδευση. Εκφράζοντας την πεποίθησή του, ο καθηγητής τόνισε ότι «το μόνο που μένει να φανεί είναι αν θα πάμε για τις 14 Δεκεμβρίου στα Δημοτικά, αλλά το πιο πιθανό είναι να ανοίξουν μετά τις γιορτές και τα Δημοτικά, μαζί με τα Γυμνάσια και τα Λύκεια».

Στο διάγγελμα του πρωθυπουργού την προσεχή Παρασκευή, αναφορικά με την άρση των μέτρων, το μόνο θέμα που παραμένει ανοιχτό είναι τα σχολεία.

Πηγή: topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.