Καστοριά: Παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κόλκα «Πώς έλυσα το μεγάλο μυστήριο του Λευτέρη»

Καστοριά: Παρουσίαση του βιβλίου της Αλεξάνδρας Κόλκα «Πώς έλυσα το μεγάλο μυστήριο του Λευτέρη»

Το βιβλίο της Αλεξάνδρας Κόλκα «Πώς έλυσα το μεγάλο μυστήριο του Λευτέρη», των εκδόσεων ΚΟΜΝΗΝΟΣ, παρουσιάζεται την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στις 11.00, στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς με ένα θαυμάσιο πάνελ, με μουσική, τραγούδι, βίντεο (και άλλες εκπλήξεις) και την απόδοση δραματοποιημένων αποσπασμάτων.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν η δασκάλα ειδικής Αγωγής Βιβή Αντωνίου και ο εκπαιδευτικός Γιώργος Πάνος. Δραματοποιημένα αποσπάσματα θα διαβάσει η Γεωργία Τούφα, μουσική θα παίξει ο Βασίλης Τσιώλας, ενώ η Χαριτίνη Αναστασιάδου θα ερμηνεύσει έντεχνα τραγούδια. Παράλληλα, θα προβληθούν «Το ταξίδι της Μαρίας» και σποτάκι της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς.  

Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημοσιογράφος- Εκδότης Νίκος Παπανικολάου.   

Συμμετέχουν: Η Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Υποτροφιών Καστοριάς.

Χορηγός επικοινωνίας: Astra 99,2 FM.

Δύο λόγια για το βιβλίο

Η πρώτη ημέρα του Μένιου στο σχολείο ξεκινά με μια μεγάλη έκπληξη! Ένας νέος του συμμαθητής, ο Λευτέρης, του τραβά την προσοχή καθώς συμπεριφέρεται εντελώς παράξενα! Θα καταφέρει να λύσει το μυστήριο αυτού του περίεργου παιδιού; Ένα μοναδικό παραμύθι που μιλά για τη διαφορετικότητα και την αξία που πρέπει να δίνουμε στο μυαλό και την καρδιά μας, όταν κρίνουμε τους άλλους. Σε μια εποχή που καταρρακώνονται οι αξίες, το βιβλίο της Αλεξάνδρας Κόλκα, μας δίνει την αφορμή να επανεκτιμήσουμε τη συμπεριφορά μας απέναντι σε κοινωνικές ομάδες και ανθρώπους.

 

Εκδόσεις Κομνηνός, Μάνης 5 – Αθήνα, τηλ.: 2130434485/6944799607

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.