Καινούργια ή Μεταχειρισμένη τροχοβίλα; Ποια να επιλέξω;

Καινούργια ή Μεταχειρισμένη τροχοβίλα; Ποια να επιλέξω;

Έλαβες τη σωστή απόφαση να αγοράσεις μία τροχοβίλα και τι καλά που έκανες!

Κατέληξες και πολύ σωστά, στο ότι δεν θέλεις να μπλέξεις με χτισίματα, ούτε έχεις κουράγιο να σπαταλήσεις χρόνο και χρήμα. Συνειδητοποίησες πως δεν μπορείς να περιμένεις ατελείωτους μήνες μέχρι να χαρείς το καινούργιο σου εξοχικό, αλλά θέλεις το καινούργιο σου εξοχικό τώρα, το συντομότερο δυνατόν, όχι κάποια στιγμή…

Έχεις μπει στο σωστό δρόμο και είσαι στη διαδικασία έρευνας και αγοράς τροχοβίλας, αφού αυτή είναι που θα σου χαρίσει το εξοχικό των ονείρων σου, άμεσα αλλά και οικονομικά. Πριν καταλήξεις, επισκέφτηκες εκθέσεις με τροχοβίλες και είδες από κοντά τη σύγχρονη κατασκευή τους, η οποία σου παρέχει ασφάλεια και όμορφη διαβίωση. Τώρα, το μόνο που σου απομένει, είναι να λάβεις την τελική απόφαση. Μία απόφαση που πρέπει να σου λύσει και ένα δίλημμα που λογικά έχει προκύψει.

Τι να επιλέξεις; Τι να αγοράσεις; Καινούργια τροχοβίλα ή μεταχειρισμένη;

  • Καινούργια Τροχοβίλα

Η καινούργια τροχοβίλα έχει το λογικό πλεονέκτημα που απορρέει από το γεγονός ότι είναι καινούργια. Ψυχολογικά θα αισθάνεσαι πως εσύ μπαίνεις πρώτος. Θα νιώθεις πως είναι η «κατάδική σου» τροχοβίλα που άλλος δεν έχει προλάβει να την ζήσει, να την ονειρευτεί ή να την χρησιμοποιήσει. Σου έρχεται απευθείας από το εργοστάσιο στο οικόπεδο. Δεν μπήκε άλλος μέσα πριν από εσένα. Το γεγονός αυτό, σίγουρα παρέχει την σιγουριά ότι αγοράζεις μία τροχοβίλα «του κουτιού» η οποία δεν έχει προλάβει να ζήσει πολλά, πριν από σένα. Ξέρεις την πορεία της μέχρι να φτάσει στα χέρια σου και την πορεία της από σένα και μετά, θα την καθορίσεις εσύ.

  • Μεταχειρισμένη Τροχοβίλα

Οι μεταχειρισμένες τροχοβίλες που προσφέρονται στην αγορά, είναι τροχοβίλες που πωλούνται σε άριστη κατάσταση. Δεν θα μπορέσεις να καταλάβεις πως δεν είναι καινούργιες. Φαίνονται, δείχνουν και είναι σαν καινούργιες, μόνον που είναι μεταχειρισμένες, κάτι που το καταλαβαίνεις μονάχα αν κάνεις focus στην τιμή. Εκεί, διαφέρουν σημαντικά από τις καινούργιες.

Η τιμή αγοράς μίας μεταχειρισμένης τροχοβίλας είναι ασύγκριτα πιο χαμηλή από την τιμή αγοράς μίας καινούργιας τροχοβίλας. Οι ανέσεις όμως που προσφέρει είναι ίδιες. Η κατάσταση στην οποία την παραλαμβάνεις είναι άριστη. Δεν της λείπει τίποτα. Αντίθετα, της περισσεύει…

Η αγορά μίας μεταχειρισμένης τροχοβίλας σου παρέχει μία επιπλέον ευελιξία. Επειδή ακριβώς το κόστος αγοράς της είναι χαμηλό, σου δίνεται η δυνατότητα να την χαρείς για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείς και έπειτα αν θέλεις, να την πουλήσεις εσύ ως μεταχειρισμένη. Επίσης, μπορείς να την τοποθετήσεις σε ένα άλλο δικό σου οικόπεδο και έτσι να προβείς στην αγορά μίας ακόμα τροχοβίλας. Καινούργιας ή μεταχειρισμένης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.