Καθημερινές απολυμάνσεις παντού από το Δήμο Καστοριάς

Καθημερινές απολυμάνσεις παντού από το Δήμο Καστοριάς

Συνεχίστηκαν και σήμερα σε Καστοριά και Μανιάκους οι εργασίες απολυμάνσεων από την Αντιδημαρχία Καθημερινότητας & Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς. Αυτή τη φορά επαναλήφθηκαν οι πλύσεις σε κάδους απορριμμάτων με στόχο μία επιπρόσθετη προστασία των πολιτών.

Οι απολυμάνσεις των κοινόχρηστων χώρων που γίνονται σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καστοριάς θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς και όλο το επόμενο διάστημα, ενώ συνεχίζεται κανονικά και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Και μία σημαντική ενημέρωση για την αποκομιδή των σκουπιδιών στη Δημοτική Ενότητα Μεσοποταμίας, η οποία γινότανε κάθε Δευτέρα και Παρασκευή. Για λόγους που οφείλονται σε κάποια πρόσκαιρη αλλαγή του προγράμματος της ΔΙΑΔΥΜΑ, η αποκομιδή θα γίνεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Για μία ακόμη φορά υπενθυμίζεται ότι αυτή τη δύσκολη περίοδο θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε λίγη περισσότερη κατανόηση και υπομονή, ενώ παράλληλα να συμμορφωνόμαστε με τις οδηγίες που έχουν κατ’ επανάληψη δημοσιοποιηθεί και να μην αφήνουμε στο δρόμο ή δίπλα στους κάδους άλλα αντικείμενα εάν δεν έχουμε συνεννοηθεί πρωτίστως με την αρμόδια υπηρεσία (2467081318).

Η τήρηση των οδηγιών και η υπευθυνότητα του καθενός διασφαλίζει την ομαλότητα και την προστασία της δημόσιας υγείας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.