Η “ EXELIXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ” και η Qnap, σύμμαχοι στον νέο κανονισμό GDPR

Η “ EXELIXIS ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ” και η Qnap, σύμμαχοι στον νέο κανονισμό GDPR

Το Qnap Nas αποτελεί σήμερα την πιο ολοκληρωμένη & value-for-money λύση στην λήψη αντιγράφων ασφαλείας, την αποθήκευση καθώς και τις καθημερινές εργασίες μιας εταιρείας.
Σήμερα οι ανάγκες αυτές ενισχύονται από την ασφάλεια των δεδομένων καθώς και τον τρόπο διαχείρισής τους.

 

Γιατί Qnap Nas

 

Επειδή τα Qnap Nas προσφέρουν πλειάδα δωρεάν υπηρεσιών και εργαλείων που θα σας φανούν χρήσιμα.

 

Raid : Το Raid (συστοιχία δίσκων) είναι το πρώτο στάδιο διαφύλαξης αρχείων αφού προστατεύει από τυχόν απώλεια δεδομένων μετά από πιθανή βλάβη στον σκληρό δίσκο.

Encryption : Η ιδιότητα της κρυπτογράφησης των δεδομένων ώστε να παραμένουν μη αναγνώσιμα ακόμα και μετά από κακόβουλη απώλεια ή κλοπή.

Snapshot backup : Το Snapshot backup , τεχνολογία που προέρχεται από τα Virtual machines, επιτρέπει τη λήψη ενός στιγμιότυπου ενός αρχείου ή ενός ολόκληρου Partition (volume) μειώνοντας έως και 50% την ανάγκη για αποθηκευτικό χώρο και δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές εκδόσεις του αρχείου (versioning).

File management – Qsirch : Μια ολοκληρωμένη δωρεάν πλατφόρμα διαχείρισης και αναζήτησης αρχείων βάσει φίλτρων, tags και τεχνολογίας indexing.

Iscsi : Τεχνολογία που επιτρέπει την φυσική σύνδεση scsi μέσω δικτύου σε έναν H/Y. Έτσι το Nas χρησιμοποιείται ως εσωτερικός σκληρός δίσκος που είναι διαθέσιμος ακόμα και για εγκατάσταση εφαρμογών.

VM host : Χρησιμοποιήστε Windows ή Linux λειτουργικό που φιλοξενείται από το NAS. Το Qnap Nas έτσι μπορεί να τρέξει οποιαδήποτε εφαρμογή windows / linux κερδίζοντας μια ακόμα θέση εργασίας.

QVPN :Συνδεθείτε στο Qnap Nas μέσω των ενσωματωμένων υπηρεσιών VPN server/client και πάρτε τον έλεγχο του δικτύου σας από όπου και να βρίσκεστε. Η δωρεάν υπηρεσία MY QNAP CLOUD θα σας επιτρέψει την απομακρυσμένη σύνδεση χωρίς την ύπαρξη DDNS ή
Static IP.

Τι προτείνουμε:
TS-253Be-4G TS-453Be-4G 

  • 2 ή 4 bays Hot-swappable 2 x 3.5″/2.5″ SATA 6Gb/s HDD/SSD
  • 2 x RJ45 Gigabit LAN port
  • Intel® Celeron® J3455 quad-core 1.5GHz( up to 2.3GHz) CPU with AES-NI
  • Encryption
  • 4Gb Ram DDR3L
  • INTEL HD GRAPHICS 500 με δύο HDMI 4K εξόδους
  • Είσοδος μικροφώνου και έξοδος ηχείων
  • Θύρα επέκτασης PCIe ( 10 ready – Wifi Ap station – USB 3.1 )
  • Θύρες USB 3

Leave a Reply

Your email address will not be published.