Η παράσταση “Μόλις Χώρισα” στην Καστοριά

Η παράσταση “Μόλις Χώρισα” στην Καστοριά

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών στην Αθήνα ταξιδεύει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα.

Το «Μόλις Χώρισα» έρχεται στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ στο ΘΕΑΤΡΟ ΒΟΥΝΟΥ την Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21:15 για μία μοναδική παράσταση.

Τι  μπορεί να συμβεί όταν συμπέσουν ένα  πάρτυ γενεθλίων κι  ένας  χωρισμός;  Πόσο πολύπλοκα μπορούν να γίνουν τα τα πράγματα από ένα μήνυμα στον τηλεφωνητή;  Και τι ακολουθεί όταν λες τελικά «Μόλις χώρισα»;

Το έργο  του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί με πρώτο ανέβασμα το 1998 και κινηματογραφική ταινία το 2008 περιοδεύει για πρώτη φορά  σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, σε μια νέα μοναδική εκδοχή!

Το «Μόλις Χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ στην επικαιρότητα του σήμερα για να μας παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του. Ένα ξέφρενο πάρτυ κι ένας χωρισμός θα σημαδέψουν το θεατρικό καλοκαίρι  και οι θεατές θα συμμετάσχουν στο πιο in birthday party της φετινής σεζόν.

Η Τζόυς Ευείδη, η Γωγώ Μπρέμπου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτυ της  χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως  δεν τα έχουμε ξαναδεί.

Ηθοποιοί και  θεατές  τραγουδoύν, γελάνε και χορεύουν όλοι μαζί, αντιστέκονται στην καθημερινότητα  που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση.

Μόλις Χώρισα, λοιπόν! Το πιο ωραίο πάρτυ  του καλοκαιριού!  

Ταυτότητα Παράστασης:

Κείμενο: Βασίλης Μυριανθόπουλος και Βαγγέλης Χατζηνικολάου

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Σκηνικά: Βαλεντίνο Βαλάσης

Φωτισμός: Βλάσσης Θεοδωρίδης

Ενδυματολόγος: Σοφία Δριστέλα

Διάρκεια Παράστασης: 90 λεπτά

Παραγωγή: Μέθεξις

 

Πρωταγωνιστούν: Τζόυς Ευείδη, Γωγώ Μπρέμπου, Κώστας Κάππας, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, Τριπόδης Χρήστος, Ελίνα Μάλαμα, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ανδρέας Βούλγαρης, Στρατής Νταλαγιώργος

 

Προπώληση εισιτηρίων 12€ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΟ ΜΕΛΩΔΙΑ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΥΛΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Γ.) Αθηνάς Ρίζου & Λαζάρου 2 τηλ: 2467086995.

και ηλεκτρονικά στο viva.gr ή στο 11876.

Γενική είσοδος 15€ (ανεργίας, φοιτητικό, άνω των 65, πολύτεκνοι)

ΙΣΧΥΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΓΑ

 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2107622034, 6943290294

Leave a Reply

Your email address will not be published.