Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλά για τον διαβόητο λεκέ στο φόρεμα

Η Μόνικα Λεβίνσκι μιλά για τον διαβόητο λεκέ στο φόρεμα

Κανείς δεν είχε αντιληφθεί αρχικά τον διαβόητο λεκέ στο φόρεμά της, ο οποίος απέδειξε τη σχέση της με τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, δήλωσε η Μόνικα Λεβίνσκι, στο πλαίσιο του ντοκιμαντέρ «The Clinton Affair».

«Πήγα για δείπνο εκείνο το βράδυ. Κανείς δεν μου είπε “ε, πρέπει να πας στο μπάνιο, έχεις πράγματα στο φόρεμά σου» είπε η Λεβίνσκι, σύμφωνα με δημοσίευμα της New York PostΕπίσης, σημείωσε πως ούτε η ίδια δεν είχε αντιληφθεί τον λεκέ από το σπέρμα του πρώην προέδρου.

Αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες για την ημέρα που δημιουργήθηκε ο επίμαχος λεκές, η Λεβίνσκι είπε πως κάποια στιγμή την προσκάλεσε σε ραδιοφωνική ομιλία στον Λευκό Οίκο. «Μου είπε ότι είχε ένα δώρο για εμένα. Δεν ήξερα. Θα τον έβλεπα μόνο; Έτσι δεν ήταν;».

«Καθώς πήγαινα να σφίξω το χέρι του μετά και να φωτογραφηθώ μαζί του, είπε “πήγαινε να δεις τη Μπέτι (η προσωπική του γραμματέας), έχει κάτι για εσένα».

Όπως συμπλήρωσε η Λεβίνσκι, η γραμματέας την πήγε στο Οβάλ Γραφείο και μετά οι τρεις τους πήγαν στο πίσω γραφείο, με τη γραμματέα να πηγαίνει μετά στην τραπεζαρία. «Επειδή υπάρχει η ψευδαίσθηση πως δεν ήμουν μόνη μαζί του».

Εκεί, όπως είπε, ο πρόεδρος της έδωσε ένα κουτί με μια καρφίτσα για καπέλο, λέγοντάς της πως της την πήρε επειδή «της πήγαιναν τα καπέλα». Επίσης, της έδωσε ένα όμορφο αντίτυπο του «Leaves of Grass» του Γουόλ Γουΐτμαν.

«Ήταν ένα πολύ ουσιώδες δώρο για εμένα. Είναι ένα προσωπικό βιβλίο, που δεν δίνεις ελαφρά τη καρδία. Ό,τι και αν με απασχολούσε- ήταν αληθινά αυτά που ένιωθα; Υπήρχε κάτι;- όποιες και αν ήταν εκείνες οι ανασφάλειες, εξαφανίστηκαν κατά κάποιον τρόπο όταν μου έδωσε αυτό το δώρο».

Όπως εξήγησε η Λεβίνσκι, ήταν η πρώτη φορά που είχαν μείνει μόνοι από τότε που η ίδια είχε «εξοριστεί» στο Πεντάγωνο, μια απόφαση την οποία η ίδια αποδίδει στην επιδίωξη να παραμείνει μακριά του ώστε να μην επηρεαστούν οι εκλογές του 1996.

«Οπότε πήγαμε στο μπάνιο και ήρθαμε πιο κοντά. Με περιποιήθηκε και μετά του ανταπέδωσα την περιποίηση, μέχρι το σημείο όπου ο ίδιος πάντα σταματούσε πριν ολοκληρώσει» είπε η ίδια, περιγράφοντας προσεκτικά την επαφή τους. «Σηκώθηκα λίγο και είπα ότι ήθελα να πάμε πέρα από εκείνο το στάδιο, και μου είπε “εντάξει”». Έτσι δημιουργήθηκε ο λεκές, όπως είπε η Λεβίνσκι- τονίζοντας πως δεν τον αντιλήφθηκε αρχικά. «Οπότε τελειώσαμε και μετά τον αγκάλιασε και με αγκάλιασε. Και έφυγα».

Το 1998, κατά την κατάθεσή της, είχε πει ότι η αρχική της εντύπωση ήταν πως τα σημάδια ήταν από σάλτσα ή κάτι ανάλογο.

huffingtonpost.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.