Η Μαρία Αντωνίου στη ΔΕΘ, στο πλαίσιο της παρουσίας του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Η Μαρία Αντωνίου στη ΔΕΘ, στο πλαίσιο της παρουσίας του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Η Δήλωσή της αμέσως μετά την περιήγηση που είχε στους εκθεσιακούς χώρους:

Τιμώμενη χώρα οι ΗΠΑ, με «οικοδεσπότη» τον Αμερικανό Πρέσβη και επίκεντρο την καινοτομία και την τεχνολογία. Η AKADEMIA ήταν το σημείο συνάντησης της εκπαιδευτικής Κοινότητας, ενώ ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Προφήτης Ηλίας», προωθεί το 3ο Fur Shopping Festival, που θα γίνει το Νοέμβριο στη Καστοριά.

Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι το βήμα όπου ερχόμαστε να αναπτύξουμε τη στρατηγική μας και κυρίως, να μιλήσουμε για το μέλλον.

Ένας από τους στόχους, που αναφέρθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του, είναι η Παιδεία, που προετοιμάζει το μέλλον, παρακολουθώντας την οικονομία. Αυτό σημαίνει: Ενίσχυση της τεχνικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και άμεση χρήση της τεχνολογίας παντού. Σημαίνει σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Σύγχρονα προγράμματα και εγκαταστάσεις, σαφές και αξιόπιστο εξεταστικό σύστημα και ενημερωμένοι καθηγητές. Αξιολόγηση παντού. Και φοιτητές σε πανεπιστήμια αξιοκρατικά, ανταγωνιστικά, ανοιχτά στον κόσμο. Με ελευθερία πρόσβασης στη γνώση και στις ιδέες, αλλά όχι στην ανομία.

Η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη για την ανάταξη της χώρας. Ξέρουμε πως γίνεται. Μπορούμε. Το λέμε και θα το κάνουμε!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.