Ζευγάρι Ρώσων νοίκιασαν μια αρκούδα για να τους παντρέψει επειδή μπορεί (PHOTOS)

Ζευγάρι Ρώσων νοίκιασαν μια αρκούδα για να τους παντρέψει επειδή μπορεί (PHOTOS)

Όπως διαβάζουμε εδώ, ένα ζευγάρι από τη Μόσχα προφανώς διάβασε για την περίπτωση του αρκούδου Στεφάν στο luben.tv, το οποίο άλλωστε είναι πολύ διαδεδομένο στη Ρωσία. Έτσι λοιπόν, ο Denis και η Neyla αποφάσισαν να νοικιάσουν τον Στεφαν για το γάμο τους και κάπως έτσι η 23χρονη αρκούδα έκανε το πρώτο της εξτραδάκι, παντρεύοντας το ζευγάρι των νεόπλουτων:

Ο Στεφάν, ο οποίος έσκασε μύτη στο γάμο φορώντας προπέλα και γούνα και δεν έπρεπε απλά να παντρέψει το ζεύγος, αλλά φυσικά έπρεπε να ποζάρει μαζί τους αγκαλιάζοντάς τους, φιλώντας τους και όλα τα σχετικά.

ark4

Όπως δηλώνει ο Denis, “και οι δύο μας γνωρίζαμε ότι ο Stepan ήταν μια καλόβολη αρκούδα, αλλά παραμένει ένα μεγάλο και απρόβλεπτο ζώο, και έτσι φοβόμασταν λίγο, αλλά χαιρόμαστε που πραγματοποιήσαμε το όνειρό μας. Ήταν μια φανταστική εμπειρία να κάνουμε αυτή τη φωτογράφηση με τον Stepan», ανέφερε ο γαμπρός λέγοντας πως είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να αγκαλιάζεις μία τεράστια αρκούδα.”

Μετά απ’ αυτό, ίσως είναι προφανές ότι το “κουλ ζευγάρι που έχει για pet μια αρκούδα” μάλλον έχει για υπάλληλο μια αρκούδα.

luben.tv

ark3

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.