Ευχαριστήριο προς την εταιρεία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas από την Π.Ε. Καστοριάς

Ευχαριστήριο προς την εταιρεία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas από την Π.Ε. Καστοριάς

Τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas απευθύνει ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Δημήτριος Σαββόπουλος για τη συγκινητική προσφορά της σε απορρυπαντικά ρούχων Skip και μαλακτικά Cajoline για τις ανάγκες του Γηροκομείου Λαζάρου και Αθηνάς Ρίζου και του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς. Η συνολική ποσότητα της δωρεάς αντιστοιχεί σε περισσότερες από 5.000 πλύσεις ρούχων.

Μετά από συνεννόηση και με τους δυο φορείς, η εταιρεία προχώρησε στην κάλυψη της απαραίτητης ποσότητας απορρυπαντικών και μαλακτικών ρούχων, προκειμένου να καλυφθούν οι ετήσιες ανάγκες των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που διαβιούν στο Γηροκομείο της πόλης μας. Παράλληλα, προσέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς απορρυπαντικά και μαλακτικά για τους επόμενους δύο μήνες.

 «Αναγνωρίζουμε την ευαισθησία της ΕΛΑΪΣ-Unilever στη στήριξη συνανθρώπων μας και θεωρούμε πολύ σημαντική την προσφορά της, σε μια εποχή που οι ανάγκες περίθαλψης σε όλα τα επίπεδα είναι ιδιαίτερα αυξημένες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Δημήτρης Σαββόπουλος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.