Επισκέψεις του Γιάννη Κορεντσίδη σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς

Επισκέψεις του Γιάννη Κορεντσίδη σε όλες τις περιοχές του Δήμου Καστοριάς

Με αδιάκοπους ρυθμούς συνεχίζονται οι συναντήσεις και οι επαφές του Γιάννη Κορεντσίδη με θεσμικούς παράγοντες, υπηρεσίες, σωματεία, συλλόγους, ενώσεις και όλους τους φορείς της περιοχής, προκειμένου να έχει την πληρέστερη δυνατή εικόνα για την “αυριανή μέρα” στον Δήμο Καστοριάς.

Παράλληλα, πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες επισκέψεις στα χωριά όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου Καστοριάς, με στόχο την άμεση επικοινωνία με τους δημότες στους χώρους της καθημερινότητάς τους.

Το μήνυμα του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά» μεταφέρεται και διαδίδεται παντού. Σε κάθε περιοχή του Δήμου Καστοριάς, μαζί με μία υπόσχεση, που δίνει ο επικεφαλής του Συνδυασμού, Γιάννης Κορεντσίδης. Ότι εμείς δεν περνάμε από τις περιοχές σας  για να τάξουμε, αλλά να υποσχεθούμε ότι όλη την επόμενη περίοδο θέλουμε να είμαστε συνεχώς δίπλα σας, για να φροντίζουμε για όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Επισυνάπτεται το πρόγραμμα των επόμενων επισκέψεων του Γιάννη Κορεντσίδη και του Συνδυασμού «ώρα για δουλειά», σε περιοχές του Δήμου Καστοριάς. Οι ακριβείς ώρες θα ανακοινώνονται έγκαιρα, ενώ στις περιπτώσεις που υπάρξουν αλλαγές, αυτές θα γνωστοποιούνται άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι όλες οι περιοδείες παρουσιάζονται με σύντομα, περιεκτικά και πρωτότυπα βίντεο. Το πρώτο από αυτά από τη Δημοτική Ενότητα Κορεστείων, ενώ το νέο βίντεο περιλαμβάνει τη Δημοτική Ενότητα Καστρακίου.

https://www.youtube.com/channel/UCezRIC5_F0CCSKptWq8G1kg/featured

 

Δευτέρα 6 Μαΐου: Απόσκεπος – Κεφαλάρι

Τετάρτη 8 Μαΐου: Νέα Λεύκη – Λεύκη – Κορομηλιά

Πέμπτη 9 Μαΐου: Δισπηλιό – Πολυκάρπη – Μαυροχώρι

Παρασκευή 10 Μαΐου: Μεσοποταμία

Σάββατο 11 Μαΐου: Άγιος Νικόλαος – Κορησός

Κυριακή 12 Μαΐου: Οξυά – Σιδηροχώρι – Τοιχιό

Δευτέρα 13 Μαΐου: Χλόη – Εργατικές Κατοικίες

Τρίτη 14 Μαΐου: Τσάκωνη – Χιλιόδενδρο – Ποριά

Τετάρτη 15 Μαΐου: Κορέστεια

Πέμπτη 16 Μαΐου: Αγία Κυριακή – Οινόη

Παρασκευή 17 Μαΐου: Μανιάκοι

Σάββατο 18 Μαΐου: Πτεριά – Καλοχώρι – Κολοκυνθού

Κυριακή 19 Μαΐου: Κλεισούρα / Υψηλό – Αυγή – Πεντάβρυσος

Leave a Reply

Your email address will not be published.