Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή και ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Επίθεση με βιτριόλι: Προσαγωγή και ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ σχετικά με την υπόθεση της προσαγωγής της 35χρονης, που είναι ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Μετά από ενδελεχή έρευνα προσήχθη σήμερα το πρωί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών 35χρονη ημεδαπή η οποία εξετάζεται ως ύποπτη για την επίθεση με καυστικό υγρό σε βάρος ημεδαπής στην Καλλιθέα την 20/05/2020».

Η σχέση της ύποπτης με το θύμα
Η 35χρονη προσήχθη νωρίτερα στη ΓΑΔΑ από το σπίτι της στο Παγκράτι, ενώ αυτή τη στιγμή διενεργείται αστυνομική έρευνα στο σπίτι της.

Ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN ανέφερε ότι η γυναίκα ανήκει στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον της Ιωάννας και να εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο, σε πολύ κοντινή απόσταση στον χώρο εργασίας της 34χρονης.

Οι αστυνομικοί βρήκαν μία περούκα και μία τηλεκάρτα, η οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε στις τηλεπικοινωνίες της ύποπτης πριν από την επίθεση.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας προχώρησαν στην προσαγωγή έπειτα από την επεξεργασία τηλεφωνικών συνδιαλέξεων από υλικό καμερών ασφαλείας και τη διασταύρωση κάποιων στοιχείων που τους οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τη βασική ύποπτη.

Είναι πολύ πιθανόν να προσαχθεί σήμερα στη ΓΑΔΑ ακόμη μια γυναίκα για την ίδια υπόθεση αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.