Eξιχνίαση διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής από Ιερούς Ναούς σε περιοχές της Κοζάνης, για τις οποίες συνελήφθη 33χρονος αλλοδαπός

Για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένας 23χρονος ημεδαπός

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης δυο (2) διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής και μία (1) κλοπή, από Ιερούς Ναούς σε περιοχές της Κοζάνης που τελέστηκαν χθες (15-06-2017) τις πρωινές ώρες.

Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, κλοπή και απείθεια σε βάρος δυο (2) ατόμων, ενός 23χρονου ημεδαπού και ενός 33χρονου υπηκόου Γεωργίας, ο οποίος και συνελήφθη σε περιοχή της Βέροιας.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ευρύτερων αναζητήσεων των προαναφερόμενων ατόμων από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) του Αστυνομικού Τμήματος Βέροιας, χθες (15-06-2017) το πρωί, εντόπισαν και επιχείρησαν να ελέγξουν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με οδηγό τον 33χρονο και συνοδηγό τον 23χρονο. Ο 33χρονος αντιλαμβανόμενος τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο και μη συμμορφούμενος σε σήμα στάσης των ένστολων αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα την πρόσκρουση του οχήματος στο τσιμεντένιο στηθαίο του οδοστρώματος και την ακινητοποίησή του, ενώ ο 23χρονος συνοδηγός του, ο οποίος είχε διαφύγει νωρίτερα πεζός προς θαμνώδη περιοχή, αναζητείται.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι προαναφερόμενοι είχαν αφαιρέσει χθες τις πρωινές ώρες από τρεις (3) Ιερούς Ναούς σε περιοχές της Κοζάνης το ποσό των εκατόν εβδομήντα (170) ευρώ και διάφορα εκκλησιαστικά σκεύη.

Ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και διάφορα διαρρηκτικά εργαλεία που βρέθηκαν εντός αυτού, κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 23χρονου στα όρια του αυτοφώρου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.