Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή: Δήμος με έργα εκατομμυρίων το Άργος Ορεστικό

Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή: Δήμος με έργα εκατομμυρίων το Άργος Ορεστικό

Επίσκεψη στον Δήμο Άργους Ορεστικού πραγματοποίησε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης, συνοδευόμενος από στελέχη της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας.

Αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, παρουσία του Δημάρχου Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου και της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, ήταν η αποτίμηση της πορείας υλοποίησης των έργων και της απορρόφησης κονδυλίων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας με τις σταδιακές πιστοποιήσεις και τις πληρωμές των υπό εξέλιξη έργων.

Όπως επεσήμανε ο αναπληρωτής Διευθυντής της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Δήμος Άργους Ορεστικού είναι ένας από τους σημαντικότερους Δήμους της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τη δυναμική των  έργων του να ανέρχεται σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Άργους Ορεστικού, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την ιδιαίτερα παραγωγική συζήτηση και τους διαβεβαίωσε για το υψηλό επίπεδο ετοιμότητας του Δήμου, το οποίο αποδεικνύεται, τόσο από τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, όσο και από τις νέες προτάσεις που έχει υποβάλλει για ένταξη στην επόμενη προγραμματική περίοδο.

Παρόντες στη συνάντηση, εκτός των παραπάνω, ήταν η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας, Υποδομών και Περιβάλλοντος Κάλι Κυριακίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης, Νίκος Λυσσαρίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θωμάς Μάνος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Βακόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Στέργιος Φιλιάδης, Αφροδίτη Μπελονάκη και Μαρία Ζουρμπίδου. Επίσης, ο Γενικός Διευθυντής Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Περιβάλλοντος και Υποδομών της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Πασχάλης Οικονομίδης και ο Προϊστάμενος της Μονάδας Β’ Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας Χρήστος Καραντίνος.

Leave a Reply

Your email address will not be published.