Δύο νέα καταστήματα ανοίγει η ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Δύο νέα καταστήματα ανοίγει η ΚΡΗΤΙΚΟΣ

Η αλυσίδα των καταστημάτων ΚΡΗΤΙΚΟΣ μεγαλώνει, με το άνοιγμα δύο νέων καταστημάτων στις γειτονιές της Κυψέλης και του Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Το πρώτο κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ξεκίνησε στην Αίγινα το 1948 από τον Ανδρέα Κρητικό και η παράδοση συνεχίστηκε από τους τρεις γιούς του που εξέλιξαν την επιχείρηση και επεκτάθηκαν πέρα από τα όρια του νησιού τους, για να φέρουν την ποιότητα και την ανθρώπινη εξυπηρέτηση ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε πάνω από 300 καταστήματα σε γειτονιές όλης της χώρας.

Σήμερα, ο χώρος του εμβληματικού κινηματογράφου «ROXY», στη γειτονιά της Κυψέλης, ξαναζωντανεύει και μεταμορφώνεται σε σούπερ μάρκετ ΚΡΗΤΙΚΟΣ. Ο θρυλικός αυτός κινηματογράφος, που φιλοξένησε αμέτρητες ταινίες τις δεκαετίες του ’60 και του ’70, υπήρξε σημείο αναφοράς για τους κατοίκους της Κυψέλης γι’ αυτό και η αλυσίδα ΚΡΗΤΙΚΟΣ συντήρησε, ανέδειξε και κράτησε απαράλλακτο τον προθάλαμο του «ROXY» ώστε η καθημερινή επαφή των κατοίκων της Κυψέλης με την ποιότητα, την οικονομία και την εξυπηρέτηση ΚΡΗΤΙΚΟΣ να είναι και ένα ταξίδι στην ιστορία της γειτονιάς τους.

Στις 10 Σεπτεμβρίου, ένα ακόμη κατάστημα ΚΡΗΤΙΚΟΣ, άνοιξε τις πόρτες του στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Νέου Φαλήρου & Καμπάνη. Το ολοκαίνουργιο σούπερ μάρκετ, υποδέχεται τους κατοίκους του Ρέντη, με μεγάλες προσφορές γνωριμίας 1+1 και πολλές ακόμη μοναδικές επιλογές.

Κάνοντας πράξη το σύνθημα της αλυσίδας ΚΡΗΤΙΚΟΣ “Κάθε μέρα δίπλα σας!”, τα δύο νέα καταστήματα φιλοδοξούν να χτίσουν μέσα από την οικονομία, την εξυπηρέτηση και την ποιότητα που θα προσφέρουν, μια ξεχωριστή, αυθεντική σχέση εμπιστοσύνης με τους κατοίκους της Κυψέλης και του Ρέντη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.