ΔΕΗ: Παρατείνεται η έκπτωση 8% – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

ΔΕΗ: Παρατείνεται η έκπτωση 8% – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

ΔΕΗ: Μειώσεις στα τιμολόγια – Ποιοι δικαιούνται έκπτωση και μέχρι πότε.

Η νέα τιμολογιακή πολιτική της ΔΕΗ έχει στόχο να ελαφρύνει -σε μόνιμη πλέον βάση- τους καταναλωτές, μετά και την κρίση που έφερε η πανδημία του κορονοϊού.

Υπενθυμίζεται ότι η ΔΕΗ προχώρησε στο πρώτο βήμα εκπτώσεων κατά την περίοδο της εφαρμογής των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. Τα έκτακτα μέτρα οικονομικής ελάφρυνσης τέθηκαν σε εφαρμογή από τις 26 Μαρτίου και τρέχουν έως και την Παρασκευή 26 Ιουνίου.

Ανάμεσα σε αυτά ήταν και η χρέωση με 0,11058 ευρώ ανά kWh των καταναλώσεων άνω των 2.000 kWh όπως και εκείνων κάτω από αυτό το όριο.

Την παράταση της έκπτωσης 8% για τις καταναλώσεις από 2.000 KWh για τους οικιακούς πελάτες έως τις 30/09/2020 ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Παράλληλα η ΔΕΗ, στηρίζει την επανεκκίνηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ενισχύοντας την προσπάθεια να ψηφιοποιήσουν περαιτέρω τις δραστηριότητές τους και προσφέρει έκπτωση €5 (ή €2,5 μηνιαίως) στους λογαριασμούς e-bill για όλους τους πελάτες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, που θα επιλέξουν να εγγραφούν και να λαμβάνουν ηλεκτρονικό λογαριασμό.

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε και τις υπηρεσίες που προσφέρει ψηφιακά:

Έχει ήδη αναβαθμίσει το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 11770, το οποίο λειτουργεί με διευρυμένο ωράριο από τις 7 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ.

Δίνει τη δυνατότητα τηλεφωνικής πληρωμής στο 11770 09:00π.μ.-17:00μ.μ. και ηλεκτρονικής πληρωμής 24/7 στο www.dei.gr χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια.

Παρέχει τη δυνατότητα ηλεκτρονικού συμβολαίου μέσω της υπηρεσίας e-contract για νέες συνδέσεις, αλλαγή στοιχείων συμβολαίου κλπ. από το σπίτι.

Εξυπηρετεί μέσω Facebook, ενώ έχει θέσει σε λειτουργία και την Αυτόματη Ψηφιακή Βοηθό. Πρόκειται για την εφαρμογή, που απαντά σε όλες τις ερωτήσεις των πελατών άμεσα μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ www.dei.gr και μέσω messenger.

Πηγή

Leave a Reply

Your email address will not be published.