Γ. Ζεμπελιάδου: Ο Περιφερειάρχης που αφήνει τα μείζονα και ασχολείται με πλάκες

Γ. Ζεμπελιάδου: Ο Περιφερειάρχης που αφήνει τα μείζονα και ασχολείται με πλάκες

Προ ημερών ο συνδυασμός μας ΕΛΠΙΔΑ αποκάλυψε πως ο κ. Θόδωρος Καρυπίδης ως Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας  δέχτηκε να συμμετάσχει στην Ομάδα Εργασίας Σκουρλέτη, η οποία συστάθηκε λίγες ημέρες πριν το ξεπούλημα της ΔΕΗ στο Υπερταμείο, με ότι αυτό συνεπάγεται για την περιοχή μας.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου (10/10) ο γενικώς ομιλητικός κ. Καρυπίδης όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα αυτό, αποχώρησε της αιθούσης χωρίς να απαντήσει!

Λίγο αργότερα βέβαια όταν επρόκειτο να συζητηθεί το σοβαρότατο και μείζον για τη ζωή των πολιτών της περιοχής μας θέμα ……μιας αναθηματικής πλάκας, υπήρξε λαλίστατος.

Ποιάς πλάκας; Αυτήν που είχε τοποθετήσει ο τέως Γ.Γ. της Περιφέρειας Α. Λεούδης στο κτίριο στη ΖΕΠ, όπου αναγραφόταν πως εγκαινιάστηκε από τον τότε Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Πλάκα που αντικαταστάθηκε μετέπειτα απ΄ τον κ. Κίρκο, με μια πιο σεμνή και ουσιαστική, που αποκαθιστούσε και την αλήθεια καθώς, όπως αποδεικνύεται απ΄ γεγονότα της εποχής ( http://www.depepok.com/content/news/anakoinoseis/003_egkainia_perifereia/egkainia_perifereias.html ), ο κ. Παυλόπουλος ποτέ δεν είχε έρθει στην περιοχή μας για το λόγο αυτό.

Όλα αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Καρυπίδη που αποδεικνύεται μικρός και επικίνδυνος για τα μεγάλα (βλέπε ΔΕΗ), αλλά όπου δει… πλάκα, πιάνει το μυστρί, όπως εύστοχα παρατήρησε και σύμβουλος της παράταξης του που καταψήφισε τη σχετική πρόταση.

Για να τελειώνουμε. Τιμάμε τον κ. Παυλόπουλο και τον κάθε κ. Παυλόπουλο καθώς στο πρόσωπο του τιμάμε το θεσμό του Προέδρου της Δημοκρατίας μας.

Δεν εννοούμε όμως να ξοδεύουμε χρόνο και δυνάμεις στο να αναλωνόμαστε για τα μοναδικά θέματα τα οποία είναι και τα μόνα που δυστυχώς μπορεί να χειριστεί επιτυχώς ο κ. Περιφερειάρχης. Τα θέματα σαν αυτά της πλάκας.

Μπροστά μας έχουμε Γολγοθά και αναπάντητο το ερώτημα. Γιατί μπήκατε στην Ομάδα για το ξεπούλημα της ΔΕΗ κ. Καρυπίδη;

Τόσο πια σας ενδιαφέρει μόνο το προσωπικό σας μέλλον και καθόλου το μέλλον της περιοχής;

Γεωργία Ζεμπιλιάδου
Περιφερειακή Σύμβουλος
Επικεφαλής του Συνδυασμού «ΕΛΠΙΔΑ»

Leave a Reply

Your email address will not be published.