Γρεβενά: Οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε δύο γυναίκες

Γρεβενά: Οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε δύο γυναίκες

Στο πένθος βυθίστηκε η Κοινότητα Κιβωτού όταν πριν από λίγο οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου παρέσυρε και σκότωσε δύο 60χρονες γυναίκες.

Συγκεκριμένα τρεις γυναίκες από την Κοινότητα Κιβωτού περπατούσαν στην άκρη του δρόμου για την απογευματινή τους βόλτα όταν οδηγός αγροτικού αυτοκινήτου ακριβώς  την ώρα που ο ήλιος έδυε προφανώς δεν είδε τις γυναίκες και παρέσυρε τις δύο οι οποίες και βρήκαν φρικτό θάνατο.

Οι δύο άτυχες γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος τους.

Ο οδηγός συνελήφθη και αυτή την ώρα κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Γρεβενών ενώ αύριο το πρωί θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το τραγικό αυτός γεγονός βύθισε σε πένθος όχι μόνο τους κατοίκους της Κοινότητας Κιβωτού και του Δήμου Ηρακλεωτών αλλά και τους κατοίκους όλων των χωριών του Νομού μας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σήμερα (17-11-2016) το απόγευμα σε περιοχή των Γρεβενών και συγκεκριμένα στο 1ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής οδού Κιβωτού – Κοκκινιάς, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 64χρονος ημεδαπός παρέσυρε τρεις (3) ημεδαπές, ηλικίας 62,64 και 65 χρονών, που βάδιζαν επί της οδού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της 62χρονης και της 64χρονης, καθώς και τον τραυματισμό της 65χρονης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Γρεβενών.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.