Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή

Γλυκά Νερά: Ολοκληρώθηκε η απολογία του συζυγοκτόνου στον ανακριτή

Ο 33χρονος ολοκλήρωσε την απολογία του στον ανακριτή και θα βρεθεί ενώπιον εισαγγελέα. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει διάσκεψη ανακριτή και εισαγγελέα για την περαιτέρω μεταχείρισή του.

Αυτή την ώρα ο εισαγγελέας μελετά τη δικογραφία και στη συνέχεια θα προσέλθει ενώπιόν του ο κατηγορούμενος. Ακολούθως, ανακριτής και εισαγγελέας θα διασκεφθούν για την περαιτέρω ποινική μεταχείριση του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την απόφαση για την ποινική μεταχείριση του θα λάβει ο εισαγγελέας και ο 33χρονος πιλότος αναμένεται να οδηγηθεί στην 6η πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Η συγκεκριμένη πτέρυγα θεωρείται ασφαλείας, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί κρατείται ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης και ο  Δημήτρης Κουτσολιούτσος της Follie Folli.

Πολύωρη διαδικασία

Η διαδικασία ξεκίνησε, αφού ο δικαστικός λειτουργός μελέτησε το πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα που παρέδωσε ο 33χρονος κατηγορούμενος, και αναμένεται να διαρκέσει πολλές ώρες.

Σημειώνεται ότι ο 33χρονος πιλότος, οδηγήθηκε στον ανακριτή υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, ενώ όταν ο 33χρονος έμπαινε στο γραφείο του ανακριτή, ορισμένοι από τους παριστάμενους φώναξαν προς το μέρος του: «Δολοφόνε, να σαπίσεις στη φυλακή».

Ο 33χρονος καλείται να λογοδοτήσει για δύο κακουργήματα (ανθρωποκτονία και θανάτωση ζώου), ενώ του καταλογίζονται και δύο πλημμελήματα που αφορούν την ψευδή καταγγελία που έκανε περί ληστείας και των ψευδών καταθέσεων που έδινε επί σειρά ημερών στην Αστυνομία.

Την ίδια ώρα, ερευνάται ακόμα αν υπάρχει εμπλοκή τρίτου προσώπου στην δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν. Μέχρι στιγμής, το ενδεχόμενο να ήταν κάποιο άλλο πρόσωπο στο σπίτι την ώρα του φόνου έχει αποκλειστεί.

Ωστόσο, ερευνάται, αν υπάρχει κάποιο πρόσωπο, για το οποίο υπήρξαν προστριβές.

 

https://www.in.gr/

Leave a Reply

Your email address will not be published.