Βαλεντίνα Παπαδοπούλου: Νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Καστοριάς

Βαλεντίνα Παπαδοπούλου: Νέα υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον Δήμο Καστοριάς

Εκτιμώ πως ο Δήμος Καστοριάς πρέπει να κάνει restart και αυτό απαιτεί γνώση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ιδέες και αποφασιστικότητα, αυτά τα στοιχεία χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Πετκανά, γι’ αυτό κατεβαίνω μαζί του υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος και σας καλώ να με στηρίξετε.

Είμαι 26 ετών. Οι πτυχιακές μου σπουδές ολοκληρώθηκαν στο ΤΕΙ Γρεβενών, Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομίας, με τίτλο πτυχίου στις Εφαρμογές Πληροφορικής στη Διοίκηση και Οικονομία.

Έχω μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση στα Πληροφοριακά Συστήματα Διοίκησης “Master in business Administration MBA in Management Information Systems”.

Η διπλωματική μου εργασία: “Εργασιακή ικανοποίηση στους φορείς Τοπικής Αυτοδιοίκησης” με συγκεκριμένη μελέτη περίπτωσης σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Δυτικής Μακεδονίας.

Επιλέχθηκα με υποτροφία μέσω του προγράμματος Erasmus Plus σε Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας. Διαθέτω πιστοποίηση Google Online Marketing Fundamentals in Tourism και Proficiency Certificate αγγλικής γλώσσας.

Συμμαχώ λοιπόν με τον Γιώργο Πετκανά διότι έχει την γνώση, τις ικανότητες και τις αξίες που απαιτούνται για να πάει ο τόπος μας μπροστά.

Με τιμή
Βαλεντίνα Παπαδοπούλου

Leave a Reply

Your email address will not be published.