Αυτοκτόνησε από τον 27ο όροφο ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ Στιβ Μπινγκ

Αυτοκτόνησε από τον 27ο όροφο ο μεγιστάνας του Χόλιγουντ Στιβ Μπινγκ

Ο παραγωγός του Χόλιγουντ, κτηματομεσίτης, και μέγας χορηγός του Δημοκρατικού Κόμματος (υποστηρικτής και φίλος του Μπιλ Κλίντον επί σειρά ετών), Στιβ Μπινγκ, έβαλε χθες τελος στην ζωή του πέφτοντας από τον 27ο όροφο ενός κτιρίου με πολυτελή διαμερίσματα, στην συνοικία Σέντσουρι Σίτι του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο 55χρονος Μπινγκ έπασχε από κατάθλιψη – η οποία επιδεινώθηκε με την καραντίνα.

Σε ηλικία 18 ετών κληρονόμησε περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια απο τον παππού του, τον μεγιστάνα κτηματομεσίτη Λίο Σ.Μπινγκ. Μάλιστα, η οικογένειά του ήταν στην λίστα του Forbes με τους 400 πιο πλούσιους Αμερικανούς.

Ο Μπινγκ έμεινε στην ιστορία του κινηματογράφου όταν το 2004 επένδυσε πάνω από 80 εκατομμύρια δολάρια στην ταινία «Πολικό Εξπρές» του Τομ Χανκς, η οποία έκανε παγκόσμιες εισπράξεις που ξεπέρασαν τα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Εκτός από την παραγωγή και την χρηματοδότηση ταινιών όπως η ταινία δράσης με τον Σιλβέστερ Σταλόνε «Πιάστε τον Κάρτερ» και το μουσικό ντοκιμαντέρ του Μάρτιν Σκορσέζε “Shine a Light”, ο Μπινγκ συμμετείχε ως σεναριογράφος στην κωμωδία του 2003 “Kangaroo Jack”.

Απέκτησε δύο παιδιά-τον Ντέμιαν με την ηθοποιό Λιζ Χάρλεϊ και την Κίρα με την επαγγελματία τενίστρια Λίζα Μπόντερ.

Πηγή: Η Καθημερινή

Leave a Reply

Your email address will not be published.