Αυτά κοιτάζουν πρώτα πάνω σου οι γυναίκες

Αυτά κοιτάζουν πρώτα πάνω σου οι γυναίκες

Πρώτη εντύπωση. Αυτή που κρίνει σχεδόν τα πάντα στη γνωριμία δύο ανθρώπων. Πόσω μάλλον όταν μιλάμε για εκείνες με ερωτικό πλαίσιο, όπου αν δεν γίνει το κλικ με την πρώτη επαφή, δύσκολα θα υπάρξει συνέχεια. Κι όπως εσύ όταν γνωρίζεις μια γυναίκα προσέχεις κάποια πράγματα πάνω της έτσι κι αυτή δίνει έμφαση σε κάποιες λεπτομέρειες την πρώτη φορά που θα συναντήσει κάποιον.

 

Για να μην πας απροετοίμαστος, είναι οι εξής πέντε:

Το πρόσωπό σου
Ας μην γελιόμαστε. Όλοι ξέρουμε πως αν δεν υπάρξει φυσική έλξη δύσκολα να γίνει κάτι ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που δεν γνωρίζονται ήδη. Δεύτερη στάση, λοιπόν, για τα μάτια της θα είναι το πρόσωπό σου. Κι εδώ παίζει ρόλο η εικόνα του στόματος. Δεν χρειάζεται να έχεις τα τέλεια, ευθυγραμμισμένα δόντια όμως προς θεού αν έχεις καπνίσει 12 τσιγάρα πριν βρεθείτε, μάσα καμία τσίχλα αν δεν έχεις προλάβει να πλύνεις δόντια. Επίσης θα παρατηρήσει τον τρόπο που μιλάς και τις κινήσεις των χεριών σου ή τις γκριμάτσες που κάνεις.

Η συνολική εμφάνιση
Προτού καλά – καλά κάνετε χειραψία, θα σε σκανάρει από μακριά για να δει περίπου τι ύψος έχεις (θα προτιμούσε να της «ρίχνεις» λιγάκι), το σώμα σου αλλά και τον τρόπο που περπατάς. Όσο μικραίνει η απόσταση να ξέρεις ότι το βλέμμα της θα πάει κατευθείαν στο ντύσιμο και μετά στα παπούτσια. Όπως έχουμε ξαναπεί, το στυλ παίζει ρόλο.

Ο τρόπος που θα την χαιρετήσεις
Αν μιλάμε για κανονισμένη συνάντηση και όχι τυχαία, τότε θα προτιμούσε να τη φιλήσεις σταυρωτά στο μάγουλο και να της πεις ένα γεια. Μην προσπαθήσεις να έρθουν πολύ κοντά τα σώματά σας γιατί δεν σε βλέπω να τα λέτε για πολύ ακόμα. Αν βέβαια πρόκειται για την πρώτη γνωριμία τότε η χειραψία έχει σημαντικό ρόλο. Ούτε χλιαρά ούτε πολύ δυνατά. Να θυμάσαι ότι σφίγγεις το χέρι μιας γυναίκας.

Η μεταξύ σας συζήτηση
Κι εδώ έρχεται το κομμάτι της προσωπικότητας, που θα σε στεναχωρήσω αλλά όπως έχουν δείξει και οι έρευνες έρχεται δεύτερο. Είπαμε, βασικό ρόλο παίζει η φυσική έλξη. Άπαξ όμως και περάσεις το πρώτο τεστ θα πρέπει να την εντυπωσιάσεις γι’ αυτό που είσαι, που έχει και μεγαλύτερη σημασία.

Το πώς συμπεριφέρεσαι στους άλλους
Απ’ τον άνθρωπο που θα σας σερβίρει μέχρι ή με όποιον άλλο μιλήσεις τη βραδιά που είστε μαζί θα προσέξει τον τρόπο που μιλάς και συμπεριφέρεσαι. Από το ύφος μέχρι τον τόνο που θα χρησιμοποιήσεις. Όπως και να το κάνουμε είναι ένας τρόπος για να καταλάβει τι άνθρωπος είσαι.

ΠΗΓΗ

Leave a Reply

Your email address will not be published.