Απολύει τον Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα!

Απολύει τον Βαλβέρδε η Μπαρτσελόνα!

Εντός της ημέρας αναμένεται ν’ ανακοινωθεί το φινάλε της συνεργασίας του Ερνέστο Βαλβέρδε με τη Μπαρτσελόνα, παρά το γεγονός πως πριν από λίγο καιρό οι δύο πλευρές είχαν υπογράψει την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Σύμφωνα με το Radio Monte Carlo και τις πληροφορίες που μετέφερε στον «αέρα» ο παρουσιαστής και ρεπόρτερ, Ζόρντι Μπέστε, κατά πάσα πιθανότητα μέχρι το βράδυ της Τρίτης θα έχει ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας της Μπαρτσελόνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το κάκιστο τελείωμα στη σεζόν πέρα από την κατάκτηση της LaLiga, ο αδιανόητος – για τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί έπειτα από το πρώτο ματς – αποκλεισμός από τη Λίβερπουλ στα ημιτελικά του Champions League και η ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Βαλένθια, φαίνεται ότι έχουν καταστρέψει τα πάντα.

Ακόμα κι αν πριν από λίγο καιρό επισημοποιήθηκε η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο Μπαρτομέου δήλωνε απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη στο έργο του Βαλβέρδε, ο τελευταίος φαίνεται ότι θ’ αποτελέσει πλέον παρελθόν…

Πηγή: gazzeta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.