Αποκλειστικό: Στην Καστοριά ο Μπραντ Πιτ – Προσπαθεί να ξεχάσει το χωρισμό

Αποκλειστικό: Στην Καστοριά ο Μπραντ Πιτ – Προσπαθεί να ξεχάσει το χωρισμό

Στην  πόλη μας βρίσκεται τα τελευταία  24ωρα ο διάσημος ηθοποιός Μπραντ Πιτ σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την πίεση των τελευταίων ημερών, λόγω του επικείμενου διαζυγίου με την σύζυγό του Αντζελίνα.

Ο βραβευμένος σταρ έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο της πόλης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες χτες δείπνησε με φίλους στο Πανηγύρι του Άργους. φεύγοντας μάλιστα αγόρασε και μισό κιλό χαλβά Φαρσάλων τον οποίο απόλαυσε αργότερα στο πολυτελές δωμάτιο του ξενοδοχείου του.

“Ήταν απλός και πρόσχαρης” λένε οι σερβιτόροι στην ταβέρνα, ενώ δηλώνουν ότι έδειξε την προτίμησή του στη ρετσίνα.

Ο χαρισματικός ηθοποιός νωρίτερα το απόγευμα περπάτησε στη λίμνη (δίπλα) και τάισε τις πάπιες, ενώ περιηγήθηκε στα γραφικά στενάκια του Ντολτσό.

Με απλό ντύσιμο σπορ και ένα ελαφρύ μπουφάν κατάφερε να περάσει απαρατήρητος τόσο στην πόλη της Καστοριάς, όσο και στο Άργος Ορεστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το μεσημέρι θα αποχαιρετήσει την Καστοριά και θα μεταβεί οδικώς στη Θεσσαλονίκη όπου και θα περάσει το Σαββατοκύριακο.

“Ανυπομονώ να δοκιμάσω τις λιχουδιές της συμπρωτεύουσας” δήλωσε στο inkastoria ενώ δε λησμόνησε να ευχαριστήσει τους Καστοριανούς για τη φιλοξενία. Παράλληλα, εμφανώς συγκινημένος σημείωσε ότι τα τοπία της Καστοριάς τον γύρισαν χρόνια πίσω όταν γύρισε την ταινία “Το ποτάμι κυλά ανάμεσά μας” που διαδραματίζεται σε ένα γραφικό ποτάμι.

Αναφορικά με το χωρισμό, προτίμησε να μην σχολιάσει κάτι και περιορίστηκε να πει ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός.

One Response to "Αποκλειστικό: Στην Καστοριά ο Μπραντ Πιτ – Προσπαθεί να ξεχάσει το χωρισμό"

  1. ELENI   25 Σεπτεμβρίου, 2016 at 1:21 πμ

    η φύση βοηθά την πονεμένη ψυχή

    Απάντηση

Leave a Reply

Your email address will not be published.