Έκκληση των εκπαιδευτικών Καστοριάς για ολοήμερη χρήση του μαθητικού πάσου

Έκκληση των εκπαιδευτικών Καστοριάς για ολοήμερη χρήση του μαθητικού πάσου

Επιστολή προς το πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς απέστειλαν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Καστοριάς και η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Καστοριάς, σχετικά με το μαθητικό Πάσο.

Η επιστολή αναφέρει:

ΠΡΟΣ : Τον πρόεδρο του Αστικού ΚΤΕΛ Καστοριάς

ΚΟΙΝ : Τοπικά Μ.Μ.Ε

Το τελευταίο διάστημα ερχόμενοι σε επικοινωνία με  γονείς μαθητών τόσο της Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης όσο και της Πρωτοβάθμιας, πληροφορηθήκαμε σχετικά με το μαθητικό δελτίο (πάσο) που άρχισε να διανέμεται στους μαθητές, ότι ισχύει μόνον για τη μετακίνηση από το σπίτι τους προς το σχολείο και αντίστροφα, αλλά όχι σε άλλα δρομολόγια.
Με δεδομένο ότι οι μαθητές μετακινούνται και τα απογεύματα για  άλλες δραστηριότητες προς την πόλη της Καστοριάς ή οπουδήποτε αλλού, σας παρακαλούμε να δοθεί η δυνατότητα χρήσης του μαθητικού δελτίου (πάσο) μεμειωμένο (μισό) εισιτήριο για τους μαθητές που μετακινούνται τα απογεύματα ή τα Σαββατοκύριακα. Κάτι τέτοιο, αν τελικά εφαρμοστεί, όχι μόνον θα ανακουφίσει τις οικογένειες των μετακινούμενων μαθητών, αλλά θα αποτελέσει από μέρους σας μια κοινωνική προσφορά, αναδεικνύοντας την ευαισθησία σας σε σχέση με τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που ζούμε.
Οι πρόεδροι
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ ΠΡΩΤ.ΕΚΠ/ΣΗΣ  Ν. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΦΩΤΙΑΔΗΣ
ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Π.Ε. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΡΙΣΗΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published.