Άσλεϊ Γκράχαμ: Ποζάρει γυμνή στον φακό και παροτρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους (Photos)

Άσλεϊ Γκράχαμ: Ποζάρει γυμνή στον φακό και παροτρύνει τις γυναίκες να αγαπούν το σώμα τους (Photos)

Αναρτώντας μία selfie, τονίζει ότι αγαπά το σώμα της, όπως επίσης και τις ατέλειές του. Μάλιστα, δε διστάζει να κάνει μία κοντινή λήψη, εστιάζοντας στις ραγάδες, γράφοντας: «Όμορφο. Τέλος συζήτησης».

Στην σειρά φωτογραφιών, που ανήρτησε, άφησε τη δική της selfie για το τέλος, αφού πρώτα παρουσίασε διάφορα γυναικεία σώματα, αποδεικνύοντας πως «όλες οι ατέλειες είναι όμορφες».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να περάσει αυτό το μήνυμα στις γυναίκες, καθώς το διάσημο plus-size μοντέλο έχει μιλήσει πολλές φορές για την «απενεχοποίηση» της τριχοφυΐας, την αποδοχή των ραγάδων και της κυτταρίτιδας, ενώ έχει δηλώσει πολλάκις υπέρμαχος του body positivity.

«Καθώς ο καιρός γίνεται πιο ζεστός, ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να φορούν λιγότερα ρούχα και να δείχνουν περισσότερο δέρμα.Ελπίζω όλες αυτές οι φωτογραφίες με τα όμορφα σώματα στις οποίες με επισημάνατε να σας παρακινήσουν να αγαπήσετε το δέρμα μέσα στο οποίο ζείτε.

Πιστέψτε με όταν λέω ότι το σώμα σας είναι όμορφο και ξέρω ότι είναι εύκολο να πείτε στον εαυτό σας το ψέμα ότι δεν είστε αρκετά καλή, αρκετά λεπτή, αρκετά σέξι, “αψεγάδιαστη”… για να φορέσετε κοντό μπλουζάκι ή μαγιό, αλλά είναι “καυτά” εκεί έξω και το ίδιο και εσείς.

Μην αφήνετε το μυαλό σας να σας σταματήσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρον (και να θυμάστε να λέτε “Σ’ αγαπώ” στον εαυτό σας κάθε μέρα)!» έγραψε.

Leave a Reply

Your email address will not be published.