Χριστουγεννα στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Χριστουγεννα στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας

Το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, διοργανώνει μια Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στις εγκαταστάσεις του στα Κοίλα Κοζάνης, που θα διαρκέσει από 14/12/2017 έως 3/01/2018. Μια Γιορτή η οποία περιλαμβάνει Χριστουγεννιάτικη Αγορά, με μεγάλη ποικιλία προϊόντων καθώς και πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τα παιδιά.

Καθημερινά, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν στα ομαδικά διαδραστικά παιχνίδια, τα οποία θα διεξάγονται σε τρεις ωριαίους κύκλους: στις 17:00, 18:30 & 20:00. Οι θεματικές ενότητες θα ποικίλουν και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο τουλάχιστον 10 λεπτά πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Τα παιχνίδια αυτά θα διεξάγονται στον

1ο όροφο του κτιρίου.

 

Στον ισόγειο χώρο υπάρχουν φουσκωτά και παιχνίδια για μεγαλύτερα παιδιά. Επίσης, ένα Λούνα Πάρκ στο εξωτερικό χώρο θα συμπληρώσει τη διασκέδαση μικρών και μεγάλων.

Πλούσιο θα είναι και το Πολιτιστικό Πρόγραμμα, το οποίο θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις Πολιτιστικών Συλλόγων της περιοχής μας, με χορούς και τραγούδια.

Την Εβδομάδα Γευσιγνωσίας Ροφημάτων Ελληνικής Γης οι επισκέπτες μας θα μπορούν να δοκιμάσουν ποικιλία τσαγιών και βοτάνων της Ελλάδας ενώ οι Σεφ μας θα ετοιμάσουν εδέσματα με προϊόντα της Δυτικής Μακεδονίας.

Σπουδαστές των Τμημάτων Κομμωτικής και Αισθητικής του Δημόσιου Ι.Ε.Κ. Κοζάνης, θα παρουσιάσουν χτενίσματα και προτάσεις μακιγιάζ σε εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της Δράσης.

Καθημερινά θα γίνονται κληρώσεις δώρων για τους επισκέπτες μας.

Μια ευχάριστη διέξοδος για τις γιορτινές ημέρες!

Πρόγραμμα Λειτουργίας:

Καθημερινές: 16:30 – 22:00

Σαββατοκύριακα,  26/12/2017  &  2/01/2018: 10:30 – 22:00

Χριστούγεννα & Πρωτοχρονιά: 16:30 – 22:00

Leave a Reply

Your email address will not be published.