Χαιρετισμός του Δημάρχου Καστοριάς στην έναρξη νέων Μεταπτυχιακών σπουδών

Χαιρετισμός του Δημάρχου Καστοριάς στην έναρξη νέων Μεταπτυχιακών σπουδών

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής, απηύθυνε χαιρετισμό στην έναρξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας «Τεχνολογίες Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ενεργειακών Πόρων», που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16/12/2016. Σκοπός του προγράμματος είναι η συνεχής εκπαίδευση και η εξειδίκευση επιστημόνων, μηχανικών και τεχνολόγων.

Επίσης, την Κυριακή 18/12/2016, ο Δήμαρχος συναντήθηκε στο ΤΕΙ Καστοριάς, με τον Αζέρο Καθηγητή και Αρχιμηχανικό  της πετρελαϊκής εταιρείας BP (British Petroleum) στο Διυλιστήριο του  SANGACHAL TERMINAL (Μπακού),  Δρ. Vusal Shafieyv, ο οποίος διδάσκει στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διαχείριση και Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου», που πραγματοποιείται στην Καστοριά από το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν  (πόλη Μπακού).

Κατά την συνάντηση, στην οποία ήταν παρών και ο Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, Καθηγητής κος Ευάγγελος Σίσκος, αναλύθηκαν οι αισιόδοξες προοπτικές για την πολύπλευρη ανάπτυξη της περιοχής μας. Παράλληλα, Ο Δήμαρχος, ευχαρίστησε ιδιαιτέρως, τον καθηγητή κο Σίσκο, για τις αποτελεσματικές πρωτοβουλίες του καθώς και για την προώθηση των Καστοριανών επιδιώξεων τόσο σε επιστημονικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο, με το Αζερμπαϊτζάν.

%ce%9c%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%80%cf%84%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%a4%ce%95%ce%99 %ce%9c%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%84%cf%80%cf%85%cf%87%ce%b9%ce%b1%ce%ba%ce%bf-%ce%a4%ce%95%ce%992

Leave a Reply

Your email address will not be published.