Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Το χριστουγεννιάτικο bazaar του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς

Η πρόεδρος και το Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Κυριών Καστοριάς ευχαριστεί όλους τους συμπολίτες που μας γέμισαν με αγάπη και ευχές και συνεισέφεραν στην προσπάθεια του συλλόγου μας για ζεστά Χριστούγεννα για όλους και σας ευχόμαστε ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Ευχαριστούμε την παιδική χορωδία του Πολιτιστικού συλλόγου Βασίλειος Δόϊκος για το γιορτινό κλίμα καθώς και το κέντρο κοινότητας Δήμου Καστοριάς για την ενημέρωση της νέας υποστηρικτικής λειτουργίας του με βάση τον πολίτη και τις χαρούμενες ζωγραφιές στα προσωπάκια των παιδιών.
Ευχαριστούμε το ζαχαροπλαστείο Παπανδρέου για τα γευστικά γλυκά και τις ανώνυμες φίλες του συλλόγου για τις χειροποίητες κατασκευές που μας προσέφεραν.
Σας ενημερώνουμε ότι το σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου θα μας φιλοξενήσει το ΙΔΡΥΜΑ ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΛΙΣΘΕΝΗΣ στο νεοκλασικό κτήριο στην οδό Βασ. Κωνσταντίνου 15, καθώς ξεκινάμε μια νέα συνεργασία. 
Θα είμαστε εκεί με τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές μας με τον καφέ και τα γλυκά μας το Σάββατο από τις 10:30 έως τις 13:00 και από τις 4:00 έως τις 8:00 το βράδυ και την Κυριακή από τις 10:30 έως τις 13:00 .
Σας περιμένουμε με χαρά!!


Το Δ.Σ.
του Προοδευτικού Συλλόγου

Leave a Reply

Your email address will not be published.