Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου για τη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις Φοιτητικές & Σπουδαστικές Εκλογές

Το μήνυμα της Μαρίας Αντωνίου  για τη νίκη της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στις Φοιτητικές & Σπουδαστικές Εκλογές

Το  αποτέλεσμα  των  φοιτητικών  εκλογών, με την καθαρή νίκη της ΔΑΠ, τόσο στην Καστοριά, όσο και σε ολόκληρη την Επικράτεια και μάλιστα για μία ακόμα χρονιά, φέρνει σε όλη την ελληνική κοινωνία το ηχηρό και ξεκάθαρο μήνυμα.

Το μήνυμα ότι οι νέοι της πατρίδας μας κινούνται στην πορεία προς το αύριο, με σταθερά βήματα, για μία σύγχρονη, αναβαθμισμένη και ανταγωνιστική τριτοβάθμια εκπαίδευση. Για μία Ελλάδα των ίσων ευκαιριών, της Αριστείας και της ανάπτυξης.

Στην εποχή που οι ιδεοληψίες των καταληψιών γυρίζουν την πατρίδα μας δεκαετίες πίσω, για όλους εμάς, τους εκπροσώπους της φιλελεύθερης ιδεολογίας και της δημοκρατίας στο χώρο της Παιδείας, επιλέγουμε να συγκρουστούμε με όσα κρατάνε τα Ιδρύματα δέσμια του παρελθόντος, για να δώσουμε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση τη δυνατότητα να κινηθεί δυναμικά προς το μέλλον.

Θέλω  να  συγχαρώ  θερμά όλα  τα  μέλη της ΔΑΠ  για την συμμετοχή και για  τον αγώνα που έδωσαν. Ιδιαίτερα δε την ΔΑΠ ΝΔΦΚ Καστοριάς, που με την αγωνιστικότητα και το αποτέλεσμα που έφεραν δίνουν σε όλους μας το δικαίωμα στο χαμόγελο και στην αισιοδοξία.

Leave a Reply

Your email address will not be published.