Τι «έκλεψε» το Instagram από το Snapchat;

Τι «έκλεψε» το Instagram από το Snapchat;

Το Instagram μόλις αντέγραψε για άλλη μια φορά ένα χαρακτηριστικό του Snapchat!

Η δημοφιλής εφαρμογή φωτογραφιών έκανε ενημέρωση την Τρίτη προσθέτοντας τα νέα «geostickers» στα Stories που είναι σχεδόν το ίδιο με τα «geofilters» του Snapchat!

Το Snapchat είχε πρώτη δημιουργήσει αυτοκόλλητα, τα οποία γιορτάζουν δημοφιλείς πόλεις σε όλο τον κόσμο. Βέβαια, αυτά τα αυτοκόλλητα είναι διαθέσιμα μόνο για το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο, την Ουάσινγκτον, τη Χονολουλού, το Λονδίνο, το Σίδνεϊ, το Παρίσι και το Σάο Πάολο.

geostickers-576x1024

Τα νέα αυτοκόλλητα του Instagram που είναι από την Νέα Υόρκη και την Τζακάρτα την πρωτεύουσα της Ινδονησίας, απεικονίζουν συγκεκριμένες γειτονιές και αξιοθέατα και είναι σχεδιασμένα για να ταιριάζουν με το vibe του τόπου.

https__blueprint-api-production.s3.amazonaws.com_uploads_card_image_406387_115d51a3-9e1a-4bcf-b295-a8287d9a5596Είναι σημαντικό ότι, σε αντίθεση με τα φίλτρα του Snapchat, τα οποία σε μεγάλο βαθμό δημιουργούνται από το χρήστη, τα geostickers του Instagram φαίνονται να έχουν σχεδιαστεί από το Instagram – τουλάχιστον για τώρα. Φαίνεται πιθανό βέβαια ότι η εταιρεία θα φτιάξει τελικά αυτοκόλλητα για περισσότερες πόλεις.

Πηγή: newmoney.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.