Τελιγιορίδου: Υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο “Βελτιώσεις Κλειστού Γυμναστηρίου Νεστορίου”

Τελιγιορίδου: Υπογράφτηκε η σύμβαση για το έργο “Βελτιώσεις Κλειστού Γυμναστηρίου Νεστορίου”

Το πράσινο φως για την υλοποίηση του πήρε σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου του 2018, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη το έργο “Βελτιώσεις Κλειστού Γυμναστηρίου Νεστορίου”.

Η  προγραμματική σύμβαση υπογράφτηκε στο Υφυπουργείο Αθλητισμού από τον κ. Βασιλειάδη και από τον Δήμαρχο Νεστορίου κ. Πασχάλη Γκέτσιο. Παρούσα ήταν και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα. Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ο Υφυπουργός εξέφρασε το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για αθλητικές υποδομές που θα δημιουργηθούν στον ορεινό όγκο του Νεστορίου και διαβεβαίωσε τον δήμαρχο ότι θα είναι στο πλευρό του δήμου, ενώ ζήτησε παράλληλα την άμεση υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμαρχος Νεστορίου αφού ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την ανταπόκριση  και το ενδιαφέρον του για το συγκεκριμένο έργο, δεσμεύτηκε για την άμεση δημοπράτηση και υλοποίηση του.

Η βουλευτής κα. Τελιγιορίδου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ. Βασιλειάδη για την άμεση ανταπόκριση και τόνισε  το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για τις αθλητικές υποδομές που θα πραγματοποιηθούν στον ορεινό δήμο της περιοχής μας.

Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 71.000 ευρώ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.