Συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με τον Δήμαρχο Καστοριάς

Συνάντηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με τον Δήμαρχο Καστοριάς

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09-03-2017 η συνάντηση γνωριμίας του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς με το Δήμαρχο Καστοριάς και φορείς του Δήμου. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε τα μέλη του Δ.Σ. του Ν.Ο.Κ. είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν στον Δήμαρχο τις σκέψεις τους για το μέλλον του Ν.Ο.Κ., και τα σχέδιά τους για την περαιτέρω ανάπτυξη του Ομίλου.

Ο Δήμαρχος Καστοριάς από την πλευρά του, αναγνωρίζοντας την διαχρονική σπουδαιότητα του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς για την πόλη της Καστοριάς, αλλά και για την Ελλάδα και τον Ελληνικό αθλητισμό συνολικά, δεσμεύτηκε πως θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της Διοίκησης του Ομίλου, προκειμένου να συνεισφέρει τα μέγιστα για ένα ακόμη καλύτερο μέλλον του Ομίλου.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα άμεσης προτεραιότητας για τον Ναυτικό Όμιλο, είτε σχετικά με τους διασυλλογικούς αγώνες που πρόκειται μέσα στο Μάϊο να πραγματοποιηθούν στην Καστοριά, είτε σχετικά με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων που πρόκειται να διεξαχθεί και πάλι στην Καστοριά στα μέσα Ιουλίου, με το Δήμαρχο να επιδεικνύει μεγάλη κατανόηση και διάθεση να βοηθήσει έμπρακτα και στις δύο σημαντικές διοργανώσεις. Προτάθηκαν λύσεις εφικτές και βιώσιμες και από τις δύο πλευρές για την καλύτερη δυνατή διοργάνωση των αγώνων, δίνοντας ένα ιδιαίτερα θετικό χρώμα στη σημερινή συνάντηση. Τέλος, συμφωνήθηκαν τα επόμενα βήματα συνεργασίας μεταξύ του Ν.Ο.Κ. και του Δήμου Καστοριάς, στοχεύοντας σε επιπλέον δράσεις για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.