Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με τον βουλευτή Κ. Τσιάρα

Συνάντηση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς με τον βουλευτή Κ. Τσιάρα

Αντιπροσωπεία του ΔΣ της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς συναντήθηκε την 28 Απριλίου 2017 στην πόλη της Καστοριάς με τον βουλευτή Καρδίτσας και γενικό γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ κύριο Τσιάρα Κωνσταντίνο. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, βουλευτής Ηλείας, κύριος Τζαβάρας Κών/νος και η βουλευτής Καστοριάς  και αναπληρωτής τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ κυρία Αντωνίου Μαρία.

Η συνάντηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στη συζήτηση που αναπτύχθηκε η αντιπροσωπεία της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Καστοριάς ενημέρωσε και παρέδωσε υπόμνημα στον κύριο βουλευτή για τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι στρατιωτικοί της Καστοριάς, τους σκοπούς  ίδρυσης της Ένωσης μας ενώ τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η Ε.Σ.ΠΕ.Ε Καστοριάς αποτελεί μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.Ο.Ε.Σ) και μόνο αυτής .

Εκ μέρους του κ. βουλευτή υπήρξε κατανόηση των προβλημάτων και η δέσμευση του για την προώθηση των αιτημάτων της Ένωσης μας προς τους αρμόδιους, κατά περίπτωση, φορείς για την επίλυση των προβλημάτων των συναδέλφων.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Πρόεδρος

 

Χρήστος Μαρινέλης

Αλχίας (ΤΠΖ)

6944857472

Ο Γεν. Γραμματέας

 

Ελευθέριος Καράτσογλου

Υπλγος (ΑΔΒ)

6973279012

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.