Συγχαρητήρια της Μ. Αντωνίου στους αστυνομικούς που τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Συγχαρητήρια της Μ. Αντωνίου στους αστυνομικούς που τιμήθηκαν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Με αισθήματα χαράς και υπερηφάνειας θέλω να συγχαρώ δημόσια τον Υπαστυνόμο Α’ Αρβανιτάκη Παντελή, τον Ανθυπαστυνόμο Γκόβαρη Αθανάσιο, τον Αρχιφύλακα Τσιγαρά Παναγιώτη και τον Αστυφύλακα Σαράντη Βασίλειο, που τιμήθηκαν σε ειδική εκδήλωση στο Μέγαρο του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, ο οποίος τους απένειμε το Αστυνομικό Αριστείο Ανδραγαθίας.

Μια προσπάθεια τιμής και αναγνώρισης που ξεκίνησε ευθύς αμέσως μετά το συμβάν για το οποίο τιμήθηκαν, επί Υπουργίας Νίκου Δένδια της Νέας Δημοκρατίας. Ως Πολιτεία οφείλουμε να εκτιμούμε, να αναγνωρίζουμε και να επιβραβεύουμε τέτοιες ενέργειες που αποτελούν φωτεινά παραδείγματα αφοσίωσης στο ύψιστο καθήκον της ασφάλειας των πολιτών.

Όπως τόνισα και στο πρόσφατο μήνυμά μου, με αφορμή την Ημέρα Ελληνικής Αστυνομίας, το Υπηρεσιακό Προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, συνεπείς και ακούραστοι λειτουργοί σε μία ευαίσθητη και ακριτική περιοχή της πατρίδας μας, βρίσκονται καθημερινά, πάντα και παντού παρόντες, με εντιμότητα και υπευθυνότητα, με αυταπάρνηση και αποφασιστικότητα, με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχετε δύναμη και υγεία για την συνέχιση του δύσκολου έργου σας.

Μαρία Αντωνίου

Βουλευτής Καστοριάς

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.