Στο Συνέδριο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών η Μαρία Αντωνίου ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

Στο Συνέδριο του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών η Μαρία Αντωνίου ως Εκπρόσωπος του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη

Εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη,                   η Μαρία Αντωνίου παρευρέθηκε στη σημερινή τελετή έναρξης του Επιστημονικού συνεδρίου, που οργανώνεται από το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών για την ίδρυση του Ολοκληρωμένου Κέντρου Έρευνας Καρκίνου – Αθήνας, το οποίο στοχεύει να συμβάλει αποτελεσματικά στη βελτίωση της ζωής των ασθενών αυτής της νόσου, μέσω της ενίσχυσης της διεπιστημονικής έρευνας για τον καρκίνο.

Ακολουθεί το σχόλιο που έκανε η Μαρία Αντωνίου στο προφίλ της στο Facebook:

Απαιτείται στρατηγικός σχεδιασμός, συνέργειες σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού καθώς και ενίσχυση της έρευνας, για να έχουμε απτά αποτελέσματα καθώς επίσης πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση για ουσιαστική βελτίωση της υγείας και ποιότητας ζωής των πολιτών της χώρας μας.

Η Νέα Δημοκρατία έχει ήδη επεξεργαστεί και διαρκώς επικαιροποιεί ρεαλιστικές και άμεσα εφαρμόσιμες λύσεις για όλα τα μείζονα προβλήματα στο χώρο της Έρευνας, της Υγείας, της Ασφάλισης και της Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με ένα σχέδιο τεκμηριωμένο, κοστολογημένο και συγκεκριμένο, το οποίο θα αρχίσει να ξεδιπλώνεται από την επόμενη ημέρα του Συνεδρίου μας, για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του μέλλοντος και σε αυτόν τον άκρως ευαίσθητο τομέα

Leave a Reply

Your email address will not be published.