Στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης

Στον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού ο Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης

Με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού Παναγιώτη Κεπαπτσόγλου συναντήθηκε το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017 ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή μας.

Βλέποντας σχετικό φωτογραφικό υλικό, ο κ. Παπαδημούλης ενημερώθηκε για τις ζημίες που, για πολλοστή φορά, προκάλεσαν τα ακραία καιρικά φαινόμενα στις περιοχές πλησίον του ποταμού Αλιάκμονα, με τον Δήμαρχο Άργους Ορεστικού να υπογραμμίζει τις συνεχείς και συγκροτημένες προσπάθειες που έχουν γίνει τα τελευταία τρία χρόνια για την οριστική επίλυση του προβλήματος, η οποία εκτιμάται ότι θα επιτευχθεί μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Στη συζήτηση τέθηκαν και όλα τα καίρια θέματα που απασχολούν τον Δήμο Άργους Ορεστικού αλλά και την Αυτοδιοίκηση γενικότερα. Ενδεικτικό του καλού κλίματος της συνάντησης ήταν η παρότρυνση του Αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να του γνωστοποιούνται όλα τα ζητήματα του Δήμου Άργους Ορεστικού που απευθύνονται στην κεντρική διοίκηση.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν οι Αντιδήμαρχοι Α. Καράτζιος, Α. Μπελονάκη, Φ. Τατσίδης, Τ. Ζέζος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Α. Ξανθόπουλος, ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Α.Ο. Α. Βιτούλας και ο Πρόεδρος της Σχολ. Επιτροπής Β/Βάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Φιλιάδης, καθώς και ο Συντονιστής και τα μέλη της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς.

Η επίσκεψη στο Δημαρχείο ολοκληρώθηκε με την ομιλία που πραγματοποίησε ο κ. Παπαδημούλης στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.