Σειρά Ερωτήσεων Βουλευτών της Ν.Δ., με συνυπογραφή της Μαρίας Αντωνίου

Σειρά Ερωτήσεων Βουλευτών της Ν.Δ., με συνυπογραφή της Μαρίας Αντωνίου

Με τέσσερις ακόμη Ερωτήσεις που κατατέθηκαν στην Βουλή με την συνυπογραφή της Μαρίας Αντωνίου, Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνουν σημαντικά και επίκαιρα ζητήματα.

Στην μία Ερώτηση, που υπογράφουν 28 Βουλευτές της Ν.Δ., καταγράφεται η σημαντική αδικία σε βάρος των επαγγελματιών μικρών χωριών, από την αυθαίρετη ερμηνεία του νόμου για το Τέλος Επιτηδεύματος.

Σε άλλη Ερώτηση, που υπογράφουν 27 Βουλευτές της Ν.Δ., καταγγέλλουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για εγκληματική αδιαφορία μετατρέποντας το Πάρκο Τρίτση, σε υγειονομική βόμβα.

Την αδήριτη ανάγκη για προληπτικούς εμβολιασμούς του προσωπικού Σωμάτων Ασφαλείας και Λιμενικού Σώματος, που έρχονται καθημερινά σε επαφή με τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, επισημαίνουν σε άλλη Ερώτηση 31 Βουλευτές της Ν.Δ., εκφράζοντας έτσι την ανησυχία τους για την ασφάλεια και την υγιεινή του προσωπικού.

Ενώ για μία ακόμη φορά επανέρχεται το θέμα της προστασίας της φέτας, αφού όπως σημειώνουν 43 Βουλευτές της Ν.Δ., η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την γνωστή πρακτική μετάθεσης ευθυνών, επιχειρεί να «κουκουλώσει» τα τραγικά της λάθη στη συμφωνία με τη Νότια Αφρική.

Leave a Reply

Your email address will not be published.