Π. Περιβολάρης για την δήλωση της Τελιγιορίδου και του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Π. Περιβολάρης για την δήλωση της Τελιγιορίδου και του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς

Οι δήθεν αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ, μετά από 2,5 έτη συνεργασίας με τους ακροδεξιούς, κοινωνικούς ρατσιστές, χούλιγκαν των γηπέδων και συνομιλητών των ισοβιτών, ΑΝ. ΕΛ. όταν ομιλούν για στελέχη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του ΠΑΣΟΚ, όπως ο Θωμάς Αναστασίου, πρώτα θα πρέπει να πλένουν τα στόματα τους με σαπούνι.

Συνεταίρο στην καταστροφή της χώρας έχουν τους ΑΝ.ΕΛ. Να το πάρουν χαμπάρι ότι το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, όπως δήλωσε και η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά, δεν θα συνεργαστούν μαζί τους. Η μόνη λύση είναι οι εκλογές και η λαϊκή κυριαρχία θα αποφανθεί για το μέλλον της χώρας.

Επίσης μην επικαλείστε την ευρωπαϊκή σοσιαλδημοκρατία, την οποία βρίζατε όταν θα σκίζατε τα μνημόνια με ένα νόμο και θα κάνατε τις αγορές να χορεύουν με τους ζουρνάδες. Απλοί παρατηρητές είστε των συνεδριάσεων και μετά τις επόμενες εκλογές ούτε έξω από την πόρτα της δεν θα περνάτε.

Όσο για την επαγγελματία γυρολόγο των κομμάτων, την κα Τεληγιορίδου, ας ψάξει αλλού κόμμα για να πολιτευτεί όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιστρέψει στο 3%. Και ως φανατική υποστηρίκτρια, του όψιμου τιμητή του Αλέξη Τσίπρα, Άκη Τσοχατζόπουλου να ζητήσει συγγνώμη από τον ελληνικό και για τις τότε επιλογές της και για το γεγονός πως ψηφίζει δύο, δύο τα μνημόνια για την βουλευτική της αποζημίωση.

Εμείς που στηρίξαμε τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη στα πιο δύσκολα χρόνια της κρίσης και βάλαμε το συμφέρον της Καστοριάς και της χώρας πάνω απ’ όλα, έχουμε το κεφάλι ψηλά.

Άλλοι ήταν αυτοί που έπιναν από τις σαμπάνιες των υποβρυχίων κα Τεληγιορίδου.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.