Πτολεμαΐδα: Σύλληψη δύο ατόμων στην για κλοπή, αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ναρκωτικών

Πτολεμαΐδα: Σύλληψη δύο ατόμων στην  για κλοπή, αποδοχή-διάθεση προϊόντων εγκλήματος και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, σήμερα (23-08-2016) το πρωί στην Πτολεμαΐδα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πτολεμαΐδας δυο ημεδαποί, 21 και 25 χρονών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος και κατοχής ναρκωτικών ουσιών.

Συγκεκριμένα μετά από επισταμένη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, χθες (22-08-2016) το βράδυ στην Πτολεμαΐδα, ο 21χρονος αφαίρεσε από την οικία 28χρονου ημεδαπού μία (1) ηλεκτρονική παιχνιδομηχανή με ένα (1) ψηφιακό δίσκο αυτής και το χρηματικό ποσό των εξακοσίων (600) ευρώ. Στη συνέχεια διέθεσε την ανωτέρω παιχνιδομηχανή έναντι αντιτίμου στον 25χρονο ημεδαπό.

Ακολούθως, μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 25χρονου στην Πτολεμαΐδα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε και κατασχέθηκε η προαναφερόμενη παιχνιδομηχανή, η οποία και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της. Επίσης, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.