Πρόσκληση Συλλόγου Καρκινοπαθών Καστοριάς “Μαζί σου”

Πρόσκληση Συλλόγου Καρκινοπαθών Καστοριάς “Μαζί σου”

Ο Σύλλογος Γονέων Παιδιών & Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια & Φίλων Αυτών «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους ΦΟΡΕΙΣ-ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ -ΙΔΙΩΤΕΣ, να συμμετάσχουν στις δράσεις ενημέρωσης για ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ , τις οποίες πραγματοποιεί το «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» σε συνεργασία με ακόμα εννέα συλλόγους του Ν. Καστοριάς  και με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» εδώ και τρία χρόνια .

Σκοπός των δράσεων είναι η ενημέρωση των πολιτών για ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ  ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ ΣΙΕΛΟΥ από  ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ. Μέχρι στιγμής ο αριθμός των δειγμάτων που έχουν σταλεί απ’ όλη την Ελλάδα στη Τράπεζα του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ στην ΟΓΚΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ «Μαριάννα Β.Βαρδινογάννη» είναι 4000 και ο στόχος της επόμενης πενταετίας είναι 100.000 δείγματα. (για σχετικά στοιχεία μπορεί ν΄ανατρέξει κανείς στην ιστοσελίδα του ΟΡΑΜΑΤΟΣ).

Ο Σύλλογος «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» πρόκειται να τιμηθεί από τη κυρία ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ,  για όλες τις προσπάθειες που έχει καταβάλει μέχρι στιγμής, για την ενημέρωση του κοινού και για τη συλλογή των 952 δειγμάτων από εθελοντές δότες, σε ειδική εκδήλωση ,  η οποία   θα πραγματοποιηθεί στην ΑΘΗΝΑ στις 30 ΜΑΙΟΥ.

Οι δράσεις του  «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» και  για το μήνα ΙΟΥΝΙΟ έχουν ως εξής:

-Αρχές Ιουνίου ενημέρωση για εθελοντές δότες στο Εργατικό  Κέντρο  Καστοριάς και στα σώματα στρατού.

-9-11 Ιουνίου συμμετοχή στο Ογκολογικό Συνέδριο Θεαγενείου-Ογκολογικού Τμήματος Πτολεμαίδας-Διαβαλκανικού Κέντρου στη Καστοριά

-15-18 Ιουνίου συμμετοχή στο ετήσιο συνέδριο  της Ευρωπαικής Ομοσπονδίας Καρκινοπαθών (ECPC,) της οποίας μέλος είναι το «ΜΑΖΙ ΣΟΥ» , στις Βρυξέλλες

-17 Ιουνίου Μουσική Βραδιά «Για να καλωσορίσουμε το Καλοκαίρι»

-18 Ιουνίου πραγματοποίηση ευχής παιδιού στη Καστοριά, σε συνεργασία με το «ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΥΧΗ» ΕΛΛΑΔΟΣ “ MAKE A WISH”

-25 Ιουνίου Θεατρική παράσταση στον αύλιο χώρο των  Αγίων  Αναργύρων, με τη θεατρικό έργο  «Βρες τον».

Για κάθε εκδήλωση του συλλόγου θα υπάρξουν επιμέρους εκδηλώσεις.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2467503646 κα Κεχαγιά (Γραμματέας Συλλόγου)

Leave a Reply

Your email address will not be published.