Πρωτέας: Προκήρυξη Τουρνουά Τένις

Πρωτέας: Προκήρυξη Τουρνουά Τένις

Ο Σύλλογος Αντισφαίρισης Καστοριάς «ΠΡΩΤΕΑΣ», προκηρύσσει το καθιερωμένο ετήσιο Τουρνουά Τένις “PROTEAS OPEN”, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου.

Γήπεδα-Μπάλες: Τρία ηλεκτροφωτιζόμενα γήπεδα, Συνθετικού Χλοοτάπητα, με βιομηχανική άμμο Χαλαζία. Mπάλες MANTIS

Διάρκεια αγώνων: 25 Αυγούστου-9 Σεπτεμβρίου. Σε περίπτωση περισσοτέρων των αναμενομένων συμμετοχών οι Αγώνες θα ξεκινήσουν μία ημέρα νωρίτερα, ενώ σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών οι αγώνες θα παραταθούν αναλόγως.

Κατηγορίες-Έπαθλα: 10 Κατηγορίες: MEN’S ROOKIES (νέοι παίκτες), MEN’S 15-30, MEN’S 30+, MEN’S 40+, MEN’S 50+, WOMEN’S ROOKIES (νέες παίκτριες), WOMEN’S, MEN’S DOUBLES, WOMEN’S DOUBLES, MIXED DOUBLES. Ο διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα σύμπτυξης κατηγοριών σε περιπτώσεις μη επαρκούς συμμετοχής. Έπαθλα θα απονεμηθούν στους νικητές και τους φιναλίστ όλων των Κατηγοριών.

Δηλώσεις & Αντίτιμο Συμμετοχής – Κλήρωση: Τηλεφωνικά στο 6937170200, στο 6980759637, με e-mail στο proteas10is@yahoo.gr, έως και την Τρίτη 22 Αυγούστου, ώρα 19:00, ημέρα και ώρα της Κλήρωσης, που θα γίνει στο εντευκτήριο του Συλλόγου, με ελεύθερη προσέλευση. Δικαίωμα συμμετοχής έως και σε 3 κατηγορίες. Η συμμετοχή σε μικρότερης ηλικίας Κατηγορία επιτρέπεται. Συμμετοχή σε 3 Κατηγορίες προϋποθέτει απαραίτητα η μία Κατηγορία να είναι Διπλό. Κόστος συμμετοχής σε μία Κατηγορία 20€. Κάθε επιπλέον Κατηγορία 10€.

Κατάρτιση Ταμπλό: Ανάλογα με τον αριθμό συμμετοχών σε κάθε Κατηγορία, θα υπάρξουν και οι αντίστοιχες κατατάξεις παικτών σύμφωνα με την Βαθμολογία που υπάρχει από όλα τα προηγούμενα Τουρνουά του Πρωτέα. Ο διοργανωτής Σύλλογος έχει το δικαίωμα να δώσει Wilde Cards στο Κυρίως Ταμπλό, σε παίκτες αναγνωρισμένου κύρους ή επιπέδου.

Τρόπος διεξαγωγής αγώνων: Σε όλους τους αγώνες εφαρμόζονται οι κανόνες I.T.F., με σύστημα knock out και NO AD στα Διπλά. Έως και τους Προημιτελικούς, όλων των Κατηγοριών, οι Αγώνες που είναι ισόπαλοι 1-1 sets, παίζεται Super Tie Break 10 πόντων. Ημιτελικοί και Τελικοί όλων των Κατηγοριών διεξάγονται στα 2 νικηφόρα sets (Best of 3), με tie break 7 πόντων σε όλα τα sets.

Επιτροπή Αγώνων-Διαιτησία-Επιδιαιτησία: Καθ’ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά θα υπάρχει Επιτροπή Αγώνων και Επιδιαιτησία. Οι αγώνες διεξάγονται χωρίς διαιτησία, βάση των σχετικών οδηγιών της ITF. Όλοι όμως οι αγωνιζόμενοι υποχρεούνται σε διαιτησία εάν κληθούν ή εάν ζητηθεί.

Ενημέρωση αγωνιζόμενων:

Ø Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων θα αναρτώνται καθημερινά στον ειδικό πίνακα ανακοινώσεων των γηπέδων και στην σελίδα www.kastoriatennis.blogspot.gr, ενώ διάφορες χρήσιμες πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό θα παρέχονται και από την σελίδα facebook του Συλλόγου: Proteas Kastoria Tennis Club

Ø Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους.

Ø Ορισμένοι αγώνες δύναται να διεξαχθούν αναγκαστικά είτε πρωινές ώρες, είτε βραδινές με προβολείς.

Ø Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλων απρόβλεπτων γεγονότων, δύναται να υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα των αγώνων.

Ø Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει ημερομηνίες και ώρες αγώνων, όπως επίσης και να καθορίζει τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων.

Ø Παρακαλούνται όλοι οι αγωνιζόμενοι να συμμορφώνονται στο πρόγραμμα που θα καταρτίζεται, για την ομαλότερη διεξαγωγή του Τουρνουά.

Ø Σε όλους τους αγωνιζόμενους παρέχεται η δυνατότητα χρήσης νερών, αποδυτηρίων, ζεστού ντους.

Υποχρεώσεις Αγωνιζομένων:

Ø Η πρόληψη της Υγείας του κάθε συμμετέχοντα στο Τουρνουά είναι προσωπική του ευθύνη.

Ø Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να βρίσκονται 15 λεπτά πριν την ώρα του αγώνα τους στη Γραμματεία των γηπέδων.

Ø Καθυστέρηση προσέλευσης πέραν των 20 λεπτών της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, χωρίς ειδοποίηση, σημαίνει απώλεια του αγώνα, ο οποίος θα κατακυρώνεται υπέρ του παρευρισκόμενου αντιπάλου με W.O.

Ø Το “ζέσταμα” για τον αγώνα είναι διάρκειας 10 λεπτών. Κλήρωση για την επιλογή σερβίς ή υποδοχής ή πλευράς γηπέδου ή παραχώρησης στον αντίπαλο να αποφασίσει.

Ø Η ευπρεπής ενδυμασία και η κόσμια συμπεριφορά είναι βασική υποχρέωση κάθε αγωνιζομένου.

Ø Η συμμετοχή στους αγώνες συνεπάγεται πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή και τη συνεργασία

Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Σ.Α.Κ. «ΠΡΩΤΕΑΣ»

Leave a Reply

Your email address will not be published.