Πρωτάθλημα JUNIOR E3-Μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση Τένις στον Πρωτέα

Πρωτάθλημα JUNIOR E3-Μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση Τένις στον Πρωτέα

Μία ακόμη σπουδαία διοργάνωση φιλοξενείται αυτό το διήμερο στις πανέμορφες και λειτουργικότατες γηπεδικές εγκαταστάσεις του Πρωτέα, ο οποίος είναι ο μακροβιότερος και ιστορικότερος Σύλλογος Τένις της ευρύτερης περιοχής. Πρόκειται για το Ενωσιακό Πρωτάθλημα JUNIOR E3 για Αγόρια 14 ετών, που ξεκίνησε το Σάββατο 21 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Οκτωβρίου με τους Ημιτελικούς και τον Τελικό της Κατηγορίας.

Οι θαυμάσιες καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές για να διεξαχθούν συναρπαστικοί αγώνες από τους 24 Αθλητές από την Κεντροδυτική Μακεδονία, δύο εκ των οποίων του ΠΡΩΤΕΑ ο Απόστολος Τσίπος και ο Παντελής Κλειούσης (κατά δύο χρόνια μικρότεροι της Κατηγορίας), που επέδειξαν δύναμη, πάθος, αγωνιστικότητα, αλλά και ήθος αντάξιο των δεξιοτήτων τους.

Μεγάλη χαρά και τιμή για τον Πρωτέα και τους ανθρώπους του Συλλόγου η παρουσία στα γήπεδα του Αντιπροέδρου της Ε.Φ.Ο.Α. κ. Πέτρου Τσιάρα και του Προέδρου της Γ’ Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας κ. Πέτρου Τσαρκνιά, οι οποίοι αποτελούν σημαντικούς πυλώνες ανάπτυξης του αθλήματος στην περιοχή μας. Για τον λόγο αυτόν η Πρόεδρος του Πρωτέα κ. Μαίρη Μπαλλή, απένειμε τιμητικές πλακέτες με το έμβλημα του Πρωτέα στους δύο άνδρες, ευχαριστώντας τους για την υποστήριξη και τη συνεργασία.

Τα 3 γήπεδα του Πρωτέα και η σημαντικότατη βοήθεια του εμπειρότατου σε τέτοιες διοργανώσεις κ. Σάββα Παντελίδη, επέτρεψαν να κυλήσει ομαλότατα το σημερινό Πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε 20 Αγώνες.

Τα Πρόγραμμα της Κυριακής περιλαμβάνει τους δύο Ημιτελικούς με ώρα έναρξης 10:30 π.μ. Τα ζευγάρια των Ημιτελικών: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ (ΑΑ ΝΑΟΥΣΑΣ) – ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΛΙΑΣ (ΟΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ) & ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ (ΟΑ ΕΔΕΣΣΑΣ) – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ (ΟΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ)

Θα ακολουθήσει ο Τελικός και η απονομή Επάθλων.

Leave a Reply

Your email address will not be published.