Πούλησε την παρθενιά της για 2,3 εκατομμύρια ευρώ (video)

Πούλησε την παρθενιά της για 2,3 εκατομμύρια ευρώ (video)

Ισχυρές αντιδράσεις τόσο από τα social media όσο και από το οικογενειακό της περιβάλλον είχε προκαλέσει η δήλωση της Αλεξάντρα Κέφρεν πριν από ένα χρόνο, ότι προτίθεται να πουλήσει την παρθενιά της, προκειμένου να μαζέψει χρήματα. Οι γονείς της, μάλιστα, που αντιμετώπιζαν το ενδεχόμενο έξωσης από το σπίτι τους λόγω οικονομικών προβλημάτων, είχαν δηλώσει ότι αν τελικά η κόρη τους προβεί σε μια τέτοια κίνηση θα την απομακρύνουν από τη ζωή τους.

Η Αλεξάντρα, όμως, ήταν αποφασισμένη τελικά και έκανε πράξη όσα είχε προαναγγείλει. Απευθυνόμενη σε ένα γερμανικό γραφείο συνοδών, βρήκε τον «πρόθυμο» άντρα, έναντι ποσοστού 20% της τιμής.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία από το Χονγκ Κονγκ, ο οποίος κοστολόγησε την πρώτη φορά της 18χρονης για 2,3 εκατομμύρια ευρώ.Όπως ανέφερε η ίδια, χαρακτηριστικά, το πρόγραμμα περιλάμβανε δείπνο και σεξ σε γερμανικό ξενοδοχείο.

Η Αλεξάνδρα δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να πραγματοποιήσει τις σπουδές της, αλλά και να εξασφαλίσει στους γονείς της μια μόνιμη κατοικία.

https://www.youtube.com/watch?v=9cCQiN-1Iqs

topontiki.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.