Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Όρμος ως εθελοντές στο Flat out Circuit

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Όρμος ως εθελοντές στο Flat out Circuit

Πολλά συγχαρητήρια και θερμές ευχαριστίες σε όλα τα μέλη και φίλους του συλλόγου μας που ανταποκρίθηκαν άμεσα και μαζικά στο κάλεσμα των διοργανωτών για κάλυψη των αναγκών του αγώνα ποδηλασίας στην πόλη μας. Καταφέρατε με την προσφορά σας να συνδράμετε όχι μόνο στην τελική διεξαγωγή του αγώνα, αλλά και στην ελαχιστοποίηση των όποιων κινδύνων για τους αθλητές, πεζούς και αυτοκινητιστές της πόλης μας. Τα μέλη μας, χωρισμένα σε 3 ομάδες κάλυψαν την Αθ.Διάκου, τις 3 επικίνδυνες και πολυσύχναστες στροφές στο κέντρο της πόλης, το εμπορικό κέντρο και τμήμα της Λ. Κύκνων, ασφαλίζοντας τον αγωνιστικό στίβο και προσφέροντας όποια διευκόλυνση απαιτήθηκε από τους διοργανωτές και την τροχαία!
Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον “ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 620” για την διοργάνωση του πανελλήνιου εύρους αγώνα ποδηλασίς στην πόλη μας, την Τροχαία Καστοριάς για την επαγγελματική κάλυψη του και φυσικά όλους τους εθελοντές που αφιέρωσαν χρόνο και προσπάθεια στην επιτυχή έκβαση του αγώνα.
Τέλος, το ελπχ ΟΡΜΟΣ δηλώνει πως θα είναι παρόν σε κάθε είδους συνεργασίες και εθελοντικού χαρακτήρα συμμετοχές για το καλό της πόλης μας!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.