Ο Α. Αγγελής στα εγκαίνια του νέου δρόμου Κορομηλιάς-Κρυσταλοπηγής

Ο Α. Αγγελής στα εγκαίνια του νέου δρόμου Κορομηλιάς-Κρυσταλοπηγής

Στα εγκαίνια του τμήματος « Κορομηλιά – Κρυσταλοπηγή του Κάθετου Άξονα 45 της Εγνατίας Οδού», παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ι. Τόμου καθώς και οι αντιδήμαρχοι Σ. Λιάνος και Χ. Δαμιανού. Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Καστοριάς μεταξύ άλλων ανέφερε «είχα την ευλογία ως Βουλευτής να συμμετέχω στα εγκαίνια έναρξης των εργασιών του κάθετου άξονα και σήμερα ως Δήμαρχος στα εγκαίνια της ολοκλήρωσης του».

Μετά το πέρας των εγκαινίων της ολοκλήρωσης του Κάθετου Άξονα που τέλεσε ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων κ. Χρήστος Σπίρτζης, ακολούθησε επίσκεψη του στο Δημαρχείο Καστοριάς, όπου πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στην οποία συμμετείχαν οι Βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Καστοριάς και Γρεβενών κα. Ο. Τελιγιορίδου και κ. Χ. Μπγιάλας , ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θ. Καρυπίδης, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας κ. Β. Μιχελάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς κ. Σωτήρης Αδαμόπουλος, ο Πρόεδρος της Εγνατίας Α.Ε. κ. Α. Αντωνούδης καθώς και ο Προέδρος του Δ.Σ. και αντιδήμαρχοί του Δήμου Καστοριάς.

Κατά την σύσκεψη ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για την παρουσία του και μεταξύ άλλων ζήτησε τη συνδρομή του για το ζήτημα της ανέγερσής του Πνευματικού Κέντρου Καστοριάς καθώς και για την κατασκευή εσωτερικών οδικών αξόνων: 1) Μελά – Φλώρινας 2) Βιτσίου – Νυμφαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published.