Οργή στον Ολυμπιακό κι έφεση για την «πιο σκληρή κι άδικη τιμωρία»

Οργή στον Ολυμπιακό κι έφεση για την «πιο σκληρή κι άδικη τιμωρία»

Εξοργισμένοι είναι στον Ολυμπιακό από την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ και πρόκειται να καταθέσουν έφεση, με στόχο να πέσει η, να μειωθεί η ποινή.

Οι τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη, σε συνδυασμό με το βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο, θεωρούνται από την οικογένεια του Ολυμπιακού ως πολύ άδικη ποινή, που αγγίζει τα όρια της εξόντωσης και αλλοιώνει τις συνθήκες διεξαγωγής του επόμενου πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσω ότι ο Ατρόμητος είχε δεχθεί τιμωρία μίας αγωνιστικής για το Περιστέρι, με κατηγορητήριο την χειρονομία του προέδρου του, «να πιάσει από το λαιμό τον επόπτη του αγώνα Ατρόμητου-Ολυμπιακού και να τον απειλήσει ότι θα πάει να τον βρει στα Τρίκαλα να τον σκοτώσει»…

Ήδη η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να καταθέσει έφεση ενώπιον της δευτεροβάθμιας επιτροπής της ΕΠΟ, κάτι που θα γίνει μέσα στο προσεχές πενθήμερο.

Ο Ολυμπιακός προτίθεται να αντιδράσει επίσημα, αφού θεωρεί την ποινή ως υπερβολικά σκληρή και πάνω απ΄ όλα πολύ άδικη, ειδικά σε σχέση με τιμωρίες που έχουν επιβληθεί σε άλλους συλλόγους για επεισόδια ακόμη και εισβολής οπαδών μέσα στο γήπεδο κατά τη διάρκεια παιχνιδιών.

Η άποψη που επικρατεί στο σύλλογο είναι ότι δεν έχει ξαναυπάρξει τόσο σκληρή τιμωρία με βάση το συγκεκριμένο κατηγορητήριο κι ότι οι δικαστές εξήντλησαν την αυστηρότητα τους απέναντι στον Ολυμπιακό…

Πηγή: gazzetta.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published.